Discover the finest spaces
Delen

Green.DNA komt met innovatieve werk- en vergaderlocaties ‘Mr.Green’

Het ene na het andere nieuwe werk- en vergaderconcept opent haar deuren in onze steden. En allemaal zeggen ze de vergadermarkt te gaan veranderen. Maar als het idee uit de koker komt van Green.DNA, bekend van innovatieve locaties als Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht, dan weet je dat je die boodschap serieus kunt nemen. Mr.Green belooft gave en ludieke vergaderruimtes, innovatieve gadgets en een perfect verzorgde horeca. De eerste drie kantoor- en vergaderruimtes openen in januari in Apeldoorn, daarna zullen er snel meer volgen.

“Mr.Green is een stoer en eigentijds concept, dat werken en vergaderen nóg leuker maakt”, vertelt Green.DNA directeur Remco Smits. “Werkplekken en vergaderlocaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag vergadert en afspreekt. Mr.Green is een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde gevoel van comfort als thuis aan de keukentafel. En daarbij hebben de werkplekken en vergaderruimtes gadgets waar menigeen weer even kind van wordt! We lanceren tegelijkertijd ook een Mr.Green app. Daarmee heb je snel en gemakkelijk toegang tot de tientallen unieke en ludieke vergaderruimtes die je al voor meetings vanaf 10 minuten kan boeken.”

Buiten de lijntjes

“Voor ieder overleg heeft Mr.Green een passende ruimte. Van hele ludieke tot meer traditionele ruimtes van 4 tot 60 personen. Wil je een nieuwe campagne of bedrijfsfilm presenteren? Boek dan de showroom. Daar maak je indruk met de videowall van 2,5 x 4,5 meter. Wil je brainstormen en eens flink buiten de lijntjes kleuren? Dan moet je in ‘de tekenkamer’ zijn. Welke ruimte jouw voorkeur ook heeft, ze zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Een uurtje, iedere maandag, of een hele maand voor een project? Geen enkel probleem, en in een handomdraai te boeken met de app.”

Meer locaties

Mr.Green belooft een netwerk van fijne locaties voor werkend en vergaderend Nederland. Maar daarvoor zijn natuurlijk meer locaties nodig dan in Apeldoorn. Er volgen dan ook snel locaties in de rest van het land. Ook zal gebruik worden gemaakt van evenementenlocaties Innovatiekracht (Spijkenisse) en Veerkracht (Klarenbeek), waar de subruimtes als vergaderlocatie beschikbaar worden gesteld en aan de bar in de Oranjerie een kleine horeca Grab & Go wordt toegevoegd. Hoeveel locaties er komen is nog niet duidelijk, vertelt Remco. “We gaan in 2019 starten en ons bedrijf kennende, blijven we ambitieus en groeien.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.