Discover the finest spaces
Delen

Restaurant Bentinck wordt LIZ Restobar met compleet nieuw design

Restaurant Bentinck op landgoed Buitenplaats Amerongen, tegenover Kasteel Amerongen is compleet vernieuwd. Behalve de nieuwe naam, LIZ Restobar, heeft het restaurant een geheel nieuw interieur. Je kunt hier niet alleen lekker eten en drinken, maar ook allerlei soorten events organiseren.

Groepen tot 20 personen kunnen lunchen, borrelen, dineren en vergaderen in de Wijnkamer. Of in de Chef’s table ruimte van LIZ Restobar. In de Wijnkamer, met plek tot tien personen, geniet je van een lunch of diner, omringd door honderden wijnflessen. Met maximaal twintig aanwezigen kan je terecht in Chef’s Table. Dit is een ruimte op de vide van het restaurant met uitzicht op de keuken.

LIZ Restobar

Naast het feit dat het concept compleet vernieuwd is, is dat ook gebeurd met het interieur. “We openen met LIZ een informele restobar van deze tijd voor mensen die echt lekker willen eten, maar geen zin hebben in de formele fine dining sfeer”, meldt eigenaar en ondernemer Peter-Paul Swijnenburg.

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met een kleine groep en om daarna bijvoorbeeld met een groot gezelschap naar het Koetshuis op Poortgebouw te gaan. Peter-Paul: “Vanaf het grote terras hebben gasten uitzicht op kasteel Amerongen. Het is een bijzondere locatie waar we meer mensen van willen laten genieten, wat perfect past bij dit nieuwe concept.”

Menu

Smaken van over de hele wereld zijn te vinden op de menukaart, gecombineerd met de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem. Er wordt gewerkt met duurzame, kwalitatieve vlees- en vissoorten en ze putten volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. De nadruk ligt op klassieke gerechten met uitgebreide aandacht voor groente en de bereiding daarvan. Vlees, vis, en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord, meldt de website van LIZ Restobar. Zoals ze zelf zeggen: laagdrempelig met een twist.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.