Discover the finest spaces
Delen

Bij deze vijf locaties vind je alles onder één dak

Hoe fijn is het als een locatie je alles uit handen kan nemen? Een toplocatie, waar je zeker bent van een goed geregeld event, een gezellige borrel, een heerlijk verzorgd diner, een knalfeest en waar je vervolgens ook nog eens lekker kan blijven slapen bij meerdaagse congressen of events. Zonder dat je hoeft in te leveren op de charme van de locatie, dan wel op de kwaliteit van de hotelkamers. Bij deze vijf locaties vind je alles onder één dak!

In ReeHorst kom je zeker weten niets tekort. De congres- en feestlocatie ligt centraal in Nederland en beschikt over een viersterrenhotel met 81 kamers en luxe jacuzzi suites, het live cooking restaurant Valentino, brasserie, bar en maar liefst 39 sfeervol ingerichte zalen – waaronder vier theaterzalen, met een aflopende vloer voor optimale zichtlijnen. Bij ReeHorst kun je bovendien altijd de juiste sfeerbeleving kiezen bij het thema van je congres of feest. Kies voor de stijlvolle elegantie van de zalen in ‘Paris’ of de urban vintage sfeer in ‘New York’, vol internationale allure en authentiek design. Iedere ruimte heeft een heel eigen sfeer, die tot in de details en met veel liefde en aandacht is vormgegeven.

Bij meerdaagse congressen en events kan het heel fijn zijn om het inhoudelijke programma af te wisselen met een ontspannende activiteit in de buitenlucht. Gemak dient de mens, dus hoe mooi is het als je alles op één locatie kunt regelen? Dorhout Mees in Biddinghuizen heeft behalve een congrescentrum en hotel met 43 kamers ook nog een breed aanbod aan activiteiten op het eigen terrein; van golf tot kleiduifschieten en van quad racen tot een hindernisbaan.

In Lumen Hotel & Events vind je werkelijk álles onder één dak. Het voormalige IJsseldelta Center deelde altijd al het dak met het naastgelegen en bijbehorende viersterrenhotel, en deelt vanaf heden ook de naam Lumen. De locatie heeft naast 127 viersterren kamers en een evenementencomplex met 28 zalen ook het restaurant Bluefinger, en is van binnenuit direct verbonden met het stadion van voetbalclub PEC Zwolle, zodat je van het hele gebouw gebruik kunt maken. Hierdoor zijn meetings en events mogelijk van 2 tot 2000 personen; of je nou komt voor een intieme bijeenkomst in een van de stijlvolle skyboxen met uitzicht op het voetbalveld, of voor een groot congres in de multifunctionele ruimtes van het evenementencentrum.

Op een unieke plek aan de rivier de Vecht in Dalfsen ligt Mooirivier. Dit hotel en congreslocatie is gevestigd in een sfeervol rietgedekt gebouwencomplex in authentiek Sallandse stijl. Naast het viersterrenhotel met negentig kamers en het heerlijke loungeterras aan de rivier met uitzicht over het Vechtdal, heeft Mooirivier een compleet aanbod aan faciliteiten voor congressen, vergaderingen en events.

Oké, van één dak valt eigenlijk niet te spreken bij de Westergasfabriek. Hoewel het dak van de immense Gashouder groot genoeg is om enorme events onderdak te bieden, moet je voor kleinere bijeenkomsten een stukje lopen over het groene en bruisende Westergasfabriekterrein. Toch hoort deze locatie in dit lijstje thuis; helemaal als het Conscious Hotel haar deuren opent, en je zelfs niet meer van het terrein af hoeft om te slapen. In het gebouw waar eerder pop-up restaurant Gustafson en Mooie Boules verschenen wordt momenteel gewerkt aan dit eerste volledig elektrische hotel van Nederland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.