Discover the finest spaces
Delen

Zes toffe feestlocaties voor een spetterend eindejaarsevenement!

De inhoud van een bedrijfsevenement is belangrijker dan ooit. Een bijeenkomst zonder spraakmakend onderwerp, goed doordacht programma, sprekers met een inspirerende invalshoek op het thema komen we bijna niet meer tegen. Bijna, want er is één event in het jaar waarmee je lekker kan uitpakken met alles behalve de inhoud: het eindejaarsfeest! Bij het eindejaarsfeest draait het om één ding: samen de successen vieren en zorgen dat je met nog meer energie het nieuwe jaar in gaat. Dit jaar pakken we eens echt uit met een feest op een van deze zes toffe feestlocaties!

LIJM & CULTUUR

Een sterk evenement maak je samen! Lijm & Cultuur in Delft doet niets liever dan dat: samen een verrassend concept bedenken! Heb je een kritische, creatieve doelgroep, waar je niet met zómaar een locatie kunt komen aanzetten, dan is Lijm & Cultuur een goede partner. Het team ontwikkelt op maat gemaakte events en concepten voor innovatie, ontwikkeling, of feestelijke inspiratie. De industriële gebouwen bieden alle ruimte: het terrein van meer dan 2 hectare is één groot speelterrein en creatief laboratorium. Inhoud, vormgeving, catering, licht, geluid en beeld komen bij elkaar tot één krachtig geheel. Een spraakmakend einde van het jaar is hier gegarandeerd!

DE KROMHOUTHAL

Zoek je een feestlocatie met ongekende mogelijkheden in dé rauwe en creatieve hotspot van Amsterdam? De Kromhouthal, pal aan het IJ in Amsterdam-Noord, is jouw keuze! Je eindejaarsfeest vindt plaats in de indrukwekkende industriële hal, met haar authentieke kranen, het vijftien meter hoge plafond en stalen constructies. Ja, De Kromhouthal is groots. Maar waarom zou je genoegen nemen met iets minder imposants? Hang je feestdecoraties aan de industriële kranen; deel de hal op in verschillende feest area’s met elk een eigen thema. Samen met het team van de locatie creëer je een groots én intiem feest!

HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Wie weleens voet binnen heeft gezet in Het Scheepvaartmuseum, kan zich voorstellen dat dit een van de meest spectaculaire denkbare locaties is om een feest te organiseren. Het full-service event team helpt je om een magisch event neer te zetten. Stel je jouw feestavond voor: je gasten arriveren per boot aan de achterkant van het museum en drinken een welkomstdrankje bij het VOC-schip; vervolgens gaat de grote poort open naar het Open Pleyn, waar de 868 ledlampjes de glazen overkapping doen oplichten als een kleurrijke sterrenhemel. Deze magische setting is een gegarandeerd succes als je met je feest wilt imponeren!

DE WESTERGASFABRIEK

Een locatie die bijna synomiem is voor feestlocatie is De Westergasfabriek in Amsterdam. Al voordat het terrein transformeerde tot een van de meest gewilde evenementenlocaties en hotspots van de hoofdstad, vonden hier al feesten plaats in Club de Ville. Later kwam daar het beroemde technofeest Awakenings bij. De rauwe industriële ruimten vormen het perfecte decor om een indrukwekkend event te creëren. En om zeker te weten dat je dit najaar het maximale uit de mogelijkheden van De Westergasfabiek haalt, helpt Studio Stutterheim je met een creatie adviesgesprek. Je eindejaarsfeest in De Westergasfabriek wordt er een om nooit te vergeten!

GOOILAND

Een locatie die telkens blijft vernieuwen en verrassen is Gooiland. Het monumentale pand bloeide in korte tijd op tot een plek waar telkens iets nieuws gebeurt. In de zomer van 2018 werd Gooiland volledig gerestyled tot een stijlvolle, moderne evenementenlocatie. Met onder andere een theater, filmzaal en grand café, heb je hier alle ruimte om een mooi eindejaarsfeest neer te zetten: de locatie biedt plek voor evenementen van 50 tot 2200 personen! Gooiland ligt vlakbij het station, maar met een gloednieuw hotel onder hetzelfde dak – het eerste Dutch Brand Hotel – kun je natuurlijk net zo makkelijk blijven slapen! (Benieuwd naar het resultaat van de restyling? Dat tonen we volgende week na ons bezoek aan het vernieuwde Gooiland!)

THUISHAVEN

Thuishaven in Amsterdam is een locatie die bij uitstek bekend staat om haar outdoor publieksfestivals. Maar deze eigenzinnige festivallocatie is ook buiten het festivalseizoen en zelfs in de winter te boeken voor events. Met het havengebied van Amsterdam West als je rauwe achtergronddecor zet je hier een te gek winters feest neer. De diverse in- en outdoor area’s hebben elk een eigen thema. Ontvang je gasten met een spectaculair welkom op de outdoor mainstage, heet iedereen welkom in de vintage circustent, om daarna lekker te dansen in de robuuste Romneyloods. Aan creativiteit en mogelijkheden is hier geen gebrek!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke feestlocaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.