ReeHorst

Congres & Feestlocatie met internationale female touch

Het bekende congres- en event center ReeHorst in Ede-Wageningen is opvallend veranderd. Miss Claire Cortez tekende met haar internationale female touch voor de revolutionaire metamorfose van het interieur tot de warme, luxe en onderscheidende congres- en feestlocatie die het vandaag de dag is. Inspiratie, beleving en persoonlijke aandacht staan centraal in interieur én service.

ReeHorst is al decennia de bekende naam in de wereld van congressen en evenementen. Geen wonder, want deze locatie heeft alles in huis voor een geslaagd event: centraal in Nederland, vlakbij het station, een groot eigen parkeerterrein, een viersterrenhotel met 81 kamers en luxe jacuzzi suites, het fijne live cooking restaurant Valentino, brasserie, bar en maar liefst 39 zalen waaronder vier theaterzalen met aflopende vloer voor optimale zichtlijnen.

Reehorst

Internationale allure

ReeHorst is een locatie van 14.000 m2. Dat is groot, maar toch voelt het overal verrassend warm en intiem aan. Het geheim achter de bijzondere metamorfose van ReeHorst is Miss Claire Cortez. Aan de hand van Claire reizen we door 4 niveaus van haar zintuiglijke belevingswereld, vol internationale allure en authentiek design als eye-catchers. ReeHorst biedt in haar zalen verschillende sferen, zodat je bij het thema van het congres of feest altijd de juiste sfeerbeleving kunt kiezen.

Elegant en stijlvol Paris

Op niveau één van ReeHorst zijn de zalen, lounges en theaters geïnspireerd op Paris: een sfeer die het best te beschrijven is al bijzonder elegant en stijlvol. De sierlijke kroonluchters in Salon Claire zijn indrukwekkend en in Loulou is de wand met de originele designerpumps van Louboutin een gedurfde blikvanger.

Urban en glamourous New York

Op niveau twee van ReeHorst voel je in de zalen de unieke vibe van New York. De kosmopolitische en urban sfeer van de Big Apple wordt tot leven geroepen in authentieke eye-catchers zoals de originele bar van een club uit Manhattan, stoere houten wandkasten die in een vorig leven in de wijk Harlem stonden, en in de vele andere details en decoraties die met veel zorg en liefde zijn gevonden in New York.

Persoonlijke aandacht

“Het is vooral het internationale gevoel van deze wereldsteden die we als toegevoegde waarde willen meegeven”, vertelt directeur Ruud de Corte als hij ons rondleidt. “En de speciale female touch van Claire Cortez. Die touch zit ook in alle persoonlijke aandacht en authenticiteit van onze service. Natuurlijk is ReeHorst een grote locatie, met 14.000 vierkante meter, maar dankzij het sfeervolle en female design voelt het overal intiem. Die zintuiglijke beleving is fijn en bijzonder, dat inspireert!”

Zintuigprikkelende Jacuzzi Suites

Dat gevoel dat over alles is nagedacht en alles tot in de puntjes is verzorgd ervaar je ook in het viersterrenhotel met 81 kamers, waaronder 12 luxe jacuzzi suites en 24 boutique rooms. De suites zijn voor Nederland absoluut onderscheidend. Zo zijn er jacuzzi suites in de sfeer van Paris en New York, maar ook een suite Ibiza, met een relaxte beach vibe, en de jacuzzi suite met de sensueel zintuigprikkelende naam Sixth Sense.

Belevingswerelden

De zalen op niveau drie en vier van ReeHorst zullen ook een metamorfose ondergaan, waarbij de huidige lijn wordt voortgezet. De bruisende multimediale en hippe sfeer van London en de mysterieuze sfeer van Hong Kong zullen hiervoor de inspiratie zijn.

Wie dus op zoek is naar een centrale locatie met een bijzondere beleving en waar je bovendien alles onder één dak vindt – van hotel, zalen, restaurant, brasserie en bar: met de speciale internationale  female touch van Miss Claire Cortez is ReeHorst een hele goede keuze.