Discover the finest spaces
Delen

Vijf super kleurrijke locaties voor feestelijke events

Het zal waarschijnlijk nog even duren voordat we weer echt samen een feestje kunnen vieren. Maar het moment dat we elkaar weer kunnen zien voor een meeting, presentatie of workshop komt steeds dichterbij. Reden genoeg om daar iets feestelijks van te maken toch? Dat kan perfect bij de vijf evenementenlocaties die we in dit artikel voor je hebben geselecteerd. Aan kleur en bijzondere interieurverhalen is hier geen gebrek!

ROOM MATE BRUNO

Heel veel kleur, design en stijl. Drie woorden die Room Mate Bruno in Rotterdam perfect omschrijven. Het is waarschijnlijk de locatie met het meest spraakmakende interieurontwerp dat wij ooit zagen. Het interieur van ontwerpster Teresa Sapey is zowel surrealistisch als adembenemend. Dat levert gegarandeerd een foto- én geluksmomentje op voor jou en je gasten. Met negen vergaderzalen, een rauwe industriële event hall en De Foodhallen waar je tientallen gerechten uit allerlei landen kunt proeven onder één dak, raak je hier niet snel uitgekeken!

NHOW AMSTERDAM RAI

Fantastische muurschilderingen, bijzonder behang en een eyecatcher van een gebouw: nhow Amsterdam RAI zorgt hoe dan ook voor een wow-moment. Het gebouw van maar liefst 91 meter hoog bestaat uit drie opgestapelde punten waarvan de bouw zo’n drie jaar duurde. Het interieurontwerp van architectenbureau OMA bevat kleuren en patronen uit de hele wereld en symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is. De 650 hotelkamers hebben zes verschillende kamerdesigns die gebaseerd zijn op de zes richtingen waar de hoeken van het bijzondere gebouw naar wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Verder zijn er negen ruimten voor vergaderingen en events, een lounge en een restaurant. 

YOUMEET

Kleurgebruik is ontzettend belangrijk en onderdeel van het concept van vergaderlocatie Youmeet in Utrecht. Er zijn vijf ruimten met een uniek concept: ze zijn namelijk ingericht voor de verschillende fasen van een vergadering. Zo is er het auditorium Speak dat gericht is op zenden, luisteren en interactie, de creatieve ruimte Create met alle benodigdheden voor een brainstormsessie, ontwerpruimte Design waar ideeën uitgewerkt worden, de ruimte Reflect waar rustig nagedacht en gereflecteerd wordt en vergaderruimte Decide waar knopen doorgehakt worden. Natuurlijk hebben al deze ruimten een kleur die past bij het doel ervan. Een ideale setting voor een inspirerende en doeltreffende bijeenkomst!

REEHORST

Hotel en evenementenlocatie ReeHorst in Ede heeft een muze: de geheimzinnig en elegante Claire Cortez. Deze fictieve gast inspireerde het interieur van de locatie van ruim 14.000 vierkante meter met 81 hotelkamers en 39 zalen voor meetings en events. Haar leven speelt zich vooral af in de wereldsteden Parijs, New York, Hong Kong en Londen en daar zijn de eventruimten dan ook op ingericht. De New York ruimten bijvoorbeeld zijn stoer, met het urban karakter van wijken als The Bronx en Harlem, maar hebben ook de glamour van een retro nachtclub. Alle meubelen zijn met zorg uitgezocht en komen uit de hele wereld. Hier valt dus genoeg te kiezen voor een bijzonder event!

YOUSEUM

Youseum in Amsterdam is een museum en evenementenlocatie waar alles draait om de invloed die sociale media hebben op jou. Een onderwerp dat je aan het denken zet en inspireert, ook tijdens meetings en events. De verschillende ruimten zijn gecreëerd in samenwerking met verschillende kunstenaars. Zo is er een spiegelkamer, een kamer vol met goudstaven een volledig groene hoek en een ballenbak met bar en schommel. Allemaal heel Instagram-waardig natuurlijk. Mogelijkheden genoeg voor bijzondere bijeenkomsten en presentaties waar nog lang over nagepraat wordt. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.