WICKEDGROUNDS

Welkom in de wereld van Wicked Grounds

De succesformule die begon als een plek om creatieve jonge ondernemers samen te brengen, te inspireren en te verbinden, groeit rap uit tot één van de grootste aanbieders van Amsterdam. Wicked Grounds is een conferentielocatie, maar dan nét even anders. Met een industriële vibe en vol innovatieve energie biedt ze meer dan enkel een locatie. Hun doel? Ruimte creëren voor verbinding, in een inspirerende en gezonde werkomgeving. 

Inspire, connect, enjoy, sustainable en online. Dat zijn de vijf kernwaarden waar Wicked Grounds dag en nacht mee werkt. Met een energiek en professioneel team is geen uitdaging te groot. Als je de locatie op de Generaal Vetterstraat in Amsterdam binnenkomt, is de jonge en hippe sfeer gelijk duidelijk. Ze biedt diverse huiselijke ruimten, zodat bezoekers zich gelijk op hun gemak voelen. Privacy en een gevoel van exclusiviteit in een huiselijke setting. Dat is waar het om draait. Laten we daar de vooruitstrevende catering aan toevoegen. Wicked Grounds doet er namelijk alles aan om een after dinner dip te voorkomen en draagt bij aan het behoud van onze planeet. Vol energie en creatieve ideeën loop je na de borrel aan het einde van de dag de binnentuin uit met maar één doel: hier zo snel mogelijk weer terugkomen.

Voel je welkom in The Warehouse

Vijf meter hoge plafonds torenen boven je uit zodra je The Warehouse binnenstapt. De grote bijzondere ramen, de industriële bar en de tropische sferen doen je de buitenwereld even vergeten. De ruimte biedt oneindig veel mogelijkheden en is zowel kaal als volledig ingericht te huren voor zo’n 350 personen. Van workshops met healthy lunch serverende foodtrucks, tot pop-up private dinings bereid door sterrenchefs. Of juist een seminar met informatieve mini-markets en Coffee Art barista’s. Alles is hier mogelijk. Je krijgt hier alle ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Het team van Wicked Grounds staat voor je klaar om mee te gaan in te gekke ideeën om een event onvergetelijk en impactvol te maken.  

Vanuit The Warehouse loop je via de groene binnentuin, die te gebruiken is voor borrels en als breakout, The Lounge in. Een inspirerende ruimte met een – zoals de naam al doet vermoeden – warme huiselijke sfeer. Ook The Lounge is met zorg vormgegeven. Comfortabele banken, groene planten en stijlvolle lampen nodigen je uit om je even rustig terug te trekken, volledig te ontsnappen aan de stadse hectiek en je te laten inspireren door de ruimte. The Lounge weet elk gezelschap te verbinden en dat maakt haar ook ideaal voor een informele netwerkborrel of receptie van 150 personen. Tijdens een event in The Warehouse is deze ruimte de perfecte break-out lounge area waar jouw gasten in kleinere groepjes uiteengaan. Je vindt er daarnaast een beamer systeem, flip-overs, post-its en al het andere wat nodig is om een workshop of training te laten slagen. 

Naast de grotere zalen biedt Wicked Grounds meerdere kleine ruimten, waar je met een select gezelschap vergadert of brainstormt. Ook The Suite, The Apartment en The Lodge zijn met smaak ingericht waardoor het lijkt alsof je bij iemand thuis zit. De boardrooms zijn van alle gemakken voorzien en dankzij een hifi-systeem, 4K beamers en full HD-schermen weet jij de aandacht van jouw gasten goed vast te houden en de beleving compleet te maken. De grote ramen zorgen voor genoeg daglicht en dankzij het losse meubilair richt je de kamer in zoals jij dat wil. De vriendelijke hostessen en smakelijke, biologische catering maken het plaatje compleet. Verblijven in een van deze ruimten maakt vergaderen tot een favoriete hobby. 

Authentiek en veelzijdig 

Wie Wicked Grounds niet kent, of alleen is langsgereden, zal verbaasd zijn door de veelzijdigheid van deze locatie. Zo is dit niet zomaar een moderne start-up die van alle gemakken voorzien is, maar het is ook nog eens een locatie met een boodschap, vol stijlvolle elementen. Bij Wicked Grounds geloven ze dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Dat we in een tijdperk zijn aangekomen waar bedrijven een positieve impact dienen te hebben op hun omgeving, hun personeel en de planeet. Niet voor niets is het voor de locatie belangrijk om zo lokaal, duurzaam en positief mogelijk te ondernemen. Geen uitdaging is daarbij te groot en met vele jaren ervaring en een uitzonderlijk sterk oog voor detail staat het professionele team altijd klaar om een oplossing aan te reiken. 

Wicked Grounds hecht waarde aan lange termijn relaties met hun klanten en draagt bij aan co-creatie. Geen wonder dat het grootste gedeelte van de boekingen in 2022 zijn gemaakt door bedrijven die voor een tweede keer terugkeren. Vooral na de pandemie willen mensen een humane connectie aangaan en Wicked Grounds creëert daar de ruimte voor.  

Real & healthy foodbeleving

Niet alleen de foodstands tijdens een congres in The Warehouse voorzien jouw gasten van een gezonde lunch. Wicked Grounds voert sinds enkele jaren een volledig maatschappelijk bewuste bedrijfsvoering. Het doel is om het meest gezonde en lekkere ‘full circle’ menu samen te stellen, waarbij voedselverspilling geëlimineerd wordt. Dat allemaal voor een beter milieu en voor de toekomst van onze planeet. Met deze catering probeert Wicked Grounds haar bezoekers te prikkelen, want een simpel broodje met kaas is hier niet aan de orde. Wat dacht je van Freekeh Tabbouleh met radijsjes, baby kale en groene erwten, of rauwe courgette, zaden, quinoa met harissa en tahini? Het idee achter een speciaal samengestelde lunch is om jou energiek te houden. Vanaf de eerste hap ben je je bewust van wat je eet en wat dit met jouw lichaam doet. De met zorg gekozen ingrediënten en hoeveelheden zijn gebalanceerd in voedingsstoffen, zodat je de hele dag voldoende energie hebt, zonder moe te worden. Deze keuze is goed voor jou, jouw bedrijf én – belangrijkste van alles – onze planeet.

Connectie maken met hybride events

Afgelopen jaren hebben een stroomversnelling gebracht in het organiseren van hybride en online evenementen. Wicked Grounds heeft al langer ervaring met dit soort events. Dankzij de pandemie is de vraag alleen maar groter geworden. Een terugkerend gegeven tijdens elk soort bijeenkomst is de interactie met het publiek. Iets waar een online event soms in lijkt te falen. Het gaat niet enkel om het zenden van informatie door je computerscherm, er moet een verbinding met de kijker gemaakt worden. En die komt van twee kanten. Wicked Grounds beschikt over de juiste dosis ervaring, kennis en middelen om ook voor het publiek thuis een prikkelende show neer te zetten. Elke ruimte kan daarvoor ingericht worden, waardoor je vanuit een prachtige studio impact weet te maken met jouw hybride of online event.  

Wicked Grounds zijn vergaderlocaties waar je je thuis voelt, biedt unieke ruimten die inspireren en je uitdagen anders te denken. Dit zijn locaties die je motiveren om creatieve geesten te laten ontplooien en relaties te verdiepen. Elk detail is belangrijk en oprechte verbinding vormt de basis van succes. Met een overlopende emmer aan creativiteit en ondernemerschap is Wicked Grounds nog lang niet klaar met innoveren. Het team is druk bezig met ideeën voor de toekomst voor nog meer positieve impact.