Discover the finest spaces
Delen

Sit back & relax: 5 locaties waar alles voor je wordt geregeld

Evenementen organiseren was nog nooit zo makkelijk

In een evenementenbranche die altijd in beweging is kan het soms heel fijn zijn om werk uit handen te geven. Voor alle drukke eventmanagers hebben we vijf verassende plug & play locaties op een rijtje gezet. Bij de onderstaande locaties hoef je je alleen maar zorgen te maken over het prikken van een datum en wie er zijn uitgenodigd, de rest is volledig geregeld!

Wicked Grounds, Amsterdam WickedGrounds

WickedGrounds

Wicked Grounds

Wicked Grounds biedt met The Warehouse een locatie waar je 30 minuten voor het event zorgeloos binnen kunt wandelen. Van een goedgevulde bar met representatief en kundig personeel tot verse batterijen in de clicker voor de presentaties: alles is tot in de puntjes geregeld. Met zijn hoge plafonds, de binnentuin en het vele daglicht is The Warehouse een inspirerend decor voor presentaties, congressen, vergaderingen en andere sessies. De locatie daagt uit om te overtreffen, om ‘out of the box’ te denken. Laat Wicked Grounds gerust doen waar ze het beste in zijn; je evenement van A tot Z verzorgen!

Madurodam Events, Den Haag Madurodam-21

Madurodam-13

Madurodam Events

Voor een evenement zonder zorgen kun je terecht bij Madurodam Events. Hier vind je zowel kleine als grote plug & play ruimtes, met een brede reeks aan mogelijkheden voor groepen van 25 tot 1200 personen. Alle ruimtes op deze locatie zijn standaard voorzien van meubilair en techniek. Over een licht- en geluidsplan hoef je je niet over te ontfermen, dat is allemaal aanwezig. De grootste zaal, de Foyer, is voorzien van een grote bar die direct in gebruik kan worden genomen. De in-house catering is in staat om seizoensgebonden gerechten op top niveau te serveren, waarvan de gast op het terras, uitkijkend over heel Nederland,heerlijk kan genieten.

Air Amsterdam

AIR Amsterdam

131113201218.20130312-ONF-1175.resized.0x442

AIR Amsterdam

AIR Amsterdam is één van de hipste clubs van Amsterdam en een evenementenlocatie met een internationale look and feel. AIR beschikt over vijf bars, twee luxueuze rookruimtes, een podium met scherm en beamer en een garderobe met kluisjes. Het veelzijdige design van de club zorgt ervoor dat je in elke ruimte een andere atmosfeer ervaart, geen ruimte is hetzelfde. Voor een evenement op maat zit je hier goed. Hoe verschillend de ruimtes ook zijn, deze kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden. Voor de complete ervaring kan zelfs de geur in het pand naar wens aangepast worden. Door middel van een aromaverrijkend systeem kunnen verschillende geuren door de gehele locatie verspreid worden. Cool toch?

De Glazen Ruimte, Maarssen

De Glazen Ruimte

De Glazen Ruimte

f

De Glazen Ruimte is een sfeervolle locatie in Maarssen met acht ruimtes waar de standaard aankleding stoer, stijlvol en industrieel is. Voor gasten die graag een eigen sfeer willen creëren, kunnen de ruimtes ook geheel ingericht worden naar eigen wens. De grote zaal is uitgerust met ledverlichting, waardoor de ruimte in iedere gewenste kleur kan worden uitgelicht. De locatie heeft een mooie ligging aan het water. Vanaf het overdekte terras kun je, uitkijkend over het Amsterdam-Rijnkanaal, heerlijk ontspannen lunchen of dineren – wat bij De Glazen Ruimte uiteraard ook geregeld wordt.

De Veerensmederij, Amersfoort De Veerensmederij

De Veerensmederij

De Veerensmederij

De Veerensmederij is een industriële locatie op de wagenwerkplaats in hartje Amersfoort. Het monumentale gebouw heeft een sfeervolle uitstraling en bezit volop authentieke elementen.  De gietijzeren vensters geplaatst in muren van fraai metselwerk, de bijzondere ijzeren dakspantconstructie, de unieke schoorstenen en de originele opbouw met houten ventilatieluiken zijn wat deze locatie zo speciaal maakt. De excentrieke architectuur wordt hier gecombineerd met moderne faciliteiten. De locatie bestaat uit twee zalen, die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Deze ruimtes kunnen in verschillende opstellingen neergezet worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je wel of niet gebruik wil maken van het podium en de tribune. In de foyer staat de bar waar je altijd aan kunt schuiven voor een drankje. Het buitenterras kan gebruikt worden om even bij te komen van de activiteiten. Deze locatie is perfect voor plug & play evenementen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.