Discover the finest spaces
Delen

Brand new: 10 nieuwe locaties uit 2015

Het gaat goed met de evenementenbranche, zo zien we in het Locatieonderzoek 2015-2016. Er werden meer events geboekt op locatie, en anderzijds openden meer nieuwe locaties de deuren. In het Locatieonderzoek vinden we dit jaar daarom een uitgebreid deel met de nieuwste locaties. Op zoek naar iets compleet nieuws? Van hip hotel tot inspirerend buitenhuis, in deze brand new venues moet je absoluut zijn geweest!

Bronckhorsthoeve_mei2015_buitenzijde-2

De Bronckhorst Hoeve in Brummen is een prachtig gelegen herenboerderij uit 1872. De locatie werd in 2015 verbouwd tot een eigentijdse, exclusieve en professionele eventlocatie, met comfortabele gastenkamers. Hier kun je in alle rust trainen of vergaderen, en intussen genieten van het betere buitenleven. Een inspirerende eventlocatie met allure!

04 w amsterdam restaurant

Het vijfsterrenhotel W Amsterdam opende najaar 2015 haar glamoureuze deuren in twee panden aan de Dam. Het interieur is een mix van gerestaureerde historische elementen en een luxueus en innovatief design. Naast het geweldige restaurant en bar en het dakterras met zwembad beschikt W Amsterdam ook over een spectaculaire eventruimte.

Het Rijk van Naarden 001-2

Verscholen in de bossen van Naarden ligt De Boshut, een fraai ontwerp van tuinarchitect Wim Verzantvoort. Van buiten is de locatie volledig opgebouwd uit takken en boomstammen, het interieur is verrassend warm en behaaglijk. Het is een paradijs zoals je maar één keer in je leven tegenkomt.

19-2

Van buiten een stoere sleepboot, van binnen trendy en luxueus: de high end salonboot Dyos van Rederij Friendship Amsterdam is voorzien van alle luxe en comfort. De authentieke sleepboot werd gerestyled tot een varende ‘living’, inclusief keuken en openhaard. Dat is in stijl vergaderen op de Amsterdamse grachten!

Hoxton_AMS_1_2260

Het trendy hotel The Hoxton opende deze zomer haar deuren in Amsterdam. Achter de loungebar en restaurant ligt The Apartment: vijf vergaderruimtes en een keuken rond een open binnentuin. Het interieur is licht en speels, met mediterrane sfeer. Een absolute hotspot in de hoofdstad!

markthal events

Sinds de opening van de Markthal in 2014 is Rotterdam een icoon rijker. De imposante hoge foodhal is dé hotspot van de stad. Vanaf nu maakt Markthal Events het ook mogelijk om evenementen te organiseren in deze bruisende en inspirerende omgeving, met uitzicht over of midden op de marktvloer.

worldhotelwings_exterior_7978

Het nieuwe Worldhotel Wings ligt direct aan het platform van Rotterdam The Hague Airport, de gateway naar de metropoolregio. Het viersterrenhotel heeft een veelheid aan vergader- en kantoorruimtes, rooftop bar met geweldige view over de skyline van Rotterdam en een spectaculaire banquetzaal die met haar grote roldeuren zelfs toegang biedt aan vliegtuigen.

Cinemec_180915_0448

Direct aan de A2 ligt CineMec Utrecht, een nieuw congrescentrum en bioscoopgebouw. Deze nieuwe locatie beschikt over zeven multifunctionele zalen en sfeervolle foyers. Alle zalen zijn ingericht met de nieuwste audiovisuele middelen. Op het dak ligt een terras met sterrenkijkers en een spectaculair uitzicht over Utrecht.

Wicked Grounds

Op zoek naar een inspirerende vergaderplek of een creatieve speelruimte? Dan is Wicked Grounds de juiste keuze: een nieuwe bijzondere event space om de hoek van het Vondelpark in Amsterdam. Hier heeft alles een verhaal, van de oude garagevloer en de grote wandschilderingen, de afgebikte muren of de startup zelf.

REBELLE top 5 2-2

Rebelle is een nieuwe evenementenlocatie in de spectaculaire setting van een 17e eeuwse Augustijnenkerk in Maastricht. In de grote open ruimte van 520 vierkante meter, met een imposant gewelfd plafond en hoge ramen is alles mogelijk. Van dancefeest tot congres en diner.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.