Discover the finest spaces
Delen

The View: Zomers pop-up restaurant aan het Gooimeer

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de dit jaar vernieuwde evenementenlocatie Naarderbos? Deze zomer kun je alle veranderingen bekijken én intussen uitgebreid de sfeer proeven in ‘The View’. Van 2 tot 28 augustus is de gelijknamige ruimte in de locatie omgetoverd tot pop-up restaurant. Het naastgelegen terras met uitzicht over het Gooimeer is subliem, en met het eten en de drankjes zit het – het team van Naarderbos kennende – ook zeker goed.

The View is een van de mooie ruimte op de begane grond van Naarderbos, die apart te gebruiken is, maar dankzij een mooie glazen schuifwand ook gemakkelijk bij de rest van de locatie kan worden betrokken. De ruimte doet zijn naam eer aan en biedt een panoramische view over het Gooimeer. De ruimte geeft daarnaast toegang tot het ruime achterterras, waar de relaxte sfeer van een beachclub heerst.

The View

Deze zomer is The View ook een bijzonder smakelijke beleving. Van 2 tot 28 augustus kun je hier op reservering terecht, van woensdag tot en met zondag vanaf 18.30 uur. Terwijl je van het indrukwekkende uitzicht over het Gooimeer geniet, legt chef-kok Roy Moes je samen met zijn team culinair in de watten. Bij mooi weer en naar wens wordt het diner ook geserveerd op het aansluitende dakterras, voor de ultieme beleving.

Het pop-up restaurant is volgens de locatie ‘culinair, verrassend en exclusief’. Met een klassieke opstelling gecombineerd door vrolijke felle decoratie voelt het restaurant informeel en ongedwongen aan. Reserveren kan via popuptheview@naarderbos.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.