Discover the finest spaces
Delen

Vijf super innovatieve evenementenlocaties

De ontwikkeling van de technologie en trends gaat zo hard, dat het soms moeilijk is om bij te blijven en op de hoogte te zijn van alle nieuwe mogelijkheden. Ook event organisatoren moeten voortdurend scherp blijven, om te kunnen verrassen met de laatste baanbrekende tools en apps. Juist een event is hét moment waar op je kunt laten zien hoe innovatief je bent! Gelukkig zijn er ook locaties die innovatie als hun sterke punt hebben. Locaties die je altijd weten te verrassen en inspireren, met prikkelende nieuwe technologieën, gadgets, catering of juist op het gebied van duurzaamheid. Bij deze locaties vind je altijd het nieuwste van het nieuwste!

Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA is meer dan een stadion, congrescentrum en ‘s lands grootste poppodium: het is ook een Innovation Centre.

De ArenA experimenteert op grote schaal met nieuwe en duurzame mogelijkheden om haar gasten een optimale bezoekerservaring te bieden. De lat ligt hoog: in 2020 moet dit het meest innovatieve stadion ter wereld zijn.

Naarderbos

Een bezoek aan Naarderbos is een ervaring die je niet snel vergeet! Deze locatie blijft je prikkelen en verrassen. De prachtige locatie aan het Gooimeer maakt innovatie en inspiratie toegankelijker dan ooit tevoren.

Met permanente technieken als projection mapping, geurmachines en driedimensionaal geluid kun je hier ongekende sferen creëren.

NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum streeft naar een vernieuwende aanpak van events. Uitmuntende hospitality en innovatieve technologie staan daarbij voorop.

De locatie heeft verrassende presentatiemogelijkheden met de spectaculaire 3D projectiedecor, en biedt de hoogste kwaliteit beeldprojectie met een gigantisch 4K scherm: het hoogst haalbare op het gebied van projectie. Met de haarscherpe weergave van content op een 24 meter breed decor, til je ieder event naar een hoger niveau.

DeFabrique

Als één locatie telkens weer weet te verrassen, dan is het wel DeFabrique in Utrecht.

Of het nou is met de inzet van gloednieuwe technologieën als Beacons of met verrassende foodconcepten, deze locatie loopt regelmatig voorop. Het zorgt ervoor dat je bij ieder bezoek aan DeFabrique weer iets nieuws hebt om te ontdekken!

Media Plaza

Als het gaat om uitstraling, dan is Media Plaza hét toppunt van innovatie.

De congres- en vergaderlocatie van Jaarbeurs Utrecht heeft een futuristische inrichting, met de helder witte zaal Polar en het bijzonder kleurrijke Auditorium. Met duizenden ledlampjes, innovatieve toepassingen en moderne faciliteiten heeft iedere ruimte een uniek karakter.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende en innovatieve locaties te vinden in ons land. Of het nou voor een meerdaags event, een congres of meeting is, mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.