Discover the finest spaces
Delen

De meest inspirerende locaties van 2017

Of het nou is voor een vergadering, een presentatie, een congres of een bedrijfsfeest: de ideale locatie voldoet aan een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld een centrale ligging zodat niemand ver hoeft te reizen, hoogwaardige faciliteiten, een stimulerende omgeving, of gewoon een inspirerende setting. Met name dat laatste is van groot belang. Maar welke locaties vinden we nou het meest inspirerend? Dankzij de zoekresultaten van Inspirerendelocaties.nl, kunnen we zien welke locaties het afgelopen jaar het meest in trek waren. Dit waren volgens de bezoekers van Inspirerendelocaties.nl de meest inspirerende locaties van 2017!

1. TOBACCO Theater

Het mag al bijna geen verrassing meer heten: voor het derde jaar op rij komt TOBACCO Theater het vaakst voor in de zoekresultaten.

TOBACCO zaal

Deze inspirerende locatie in het hart van Amsterdam combineert het rijke verleden van de oude tabaksveiling met moderne en industriële elementen. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af.

2. Sir Adam Hotel

Sir Adam in Amsterdam opende begin 2017 haar deuren in de A’DAM Toren, hét epicentrum van de Amsterdamse muziek- en entertainmentindustrie. Het gehele design van het hotel is gebaseerd op deze creatieve en muzikale omgeving.

SIR Adam

Op het dakterras bevinden zich Sir Adam’s Creative Studios die met The Forbidden Garden samengevoegd kunnen worden tot één grote ‘party place’.

3. Naarderbos

Schitterend gelegen in een groene omgeving aan het Gooimeer, op een steenworp afstand van Amsterdam, ligt Naarderbos.

Naarderbos

Dit moderne gebouw heeft zeven unieke ruimten waar diverse evenementen kunnen plaatsvinden. Ga je voor een geweldig uitzicht over het water, of creëer je je eigen setting met de innovatieve 4d-experience?

4. GeWoonboot

Op de geWoonboot in Amsterdam kun je bijna niet gewoon vergaderen. De ligging van deze milieuvriendelijke woonboot aan de NDSM-werf is magisch en inspirerend.

GeWoonboot Amsterdam

Het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je voelt je vrij, de basis voor succesvol vergaderen.

5. Mayer Manor

Een ‘Private Mansion’ met openhaarden, koperen baden en een wellustig fantasievol interieur. Mayer Manor voelt als een bizarre, maar oh zo mooie droom.

Mayer Manor

In dit wonderlijke huis aan de Nes in Amsterdam vind je onder meer een koperen bad met eigen waterbron, een vintage barbershop en een gracieuze dinerzaal met een kerkelijk altaar als DJ meubel.

6. Inn Style

Tegen het centrum van Utrecht aan, maar in de rust van de natuur aan de Maarsseveense Plassen, ligt Inn Style. Twee fraaie gebouwen die zich kenmerken door het comfort, het natuurlijke karakter, een prachtig uitzicht over het water en de rust en ruimte.

Inn Style maarssen

Ook buiten kun je hier terecht, op het overdekte en deels verwarmde terras, maar ook op het evenemententerrein met bos, strand, grasvelden en water.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.