Discover the finest spaces
Delen

Doorstart voor Naarderbos dankzij eventbureau O-Buro

Evenementenlocatie Naarderbos is terug! Na enkele maanden gesloten te zijn geweest vanwege het faillissement van de vorige exploitant, dat werd aangevraagd in het najaar van 2018, is de locatie per 1 april weer open voor events. Karin Bouwmeester en Bianca Buis van evenementenbureau O-buro zijn de nieuwe exploitanten van de evenementenlocatie aan het Gooimeer.

O-Buro werkte als evenementenbureau veel samen met Naarderbos. Na het faillissement van de vorige exploitant, bleven opdrachtgevers naar deze locatie vragen. Zo ontstond de interesse voor een overname. Toen zij in gesprek gingen met de eigenaren van het pand was een nieuwe samenwerking snel beklonken.

Bianca Buis (l) en Karin Bouwmeester (r). Fotocredit: http://www.patrickouwerkerk.nl/

Wijzigingen

De naam Naarderbos blijft dan ongewijzigd, maar de locatie is dat niet. De ruimten zijn voorzien van een nieuw interieur. Een groot verschil is verder dat nu het gehele pand beschikbaar zal zijn voor evenementen. Voorheen was de ruimte The Clubhouse een restaurant, en alleen beschikbaar wanneer de hele locatie exclusief werd gehuurd. Nu zijn alle acht zalen met een totale oppervlakte van 3000m2 zowel apart als geschakeld te gebruiken. Ideaal volgens O-Buro, want het is bij evenementen vaak nodig om grote gastengroepen te verplaatsen van de ene naar de andere zaal.

Daarnaast zit er nu een team dat ruim 20 jaar ervaring heeft met het bedenken en organiseren van evenementen. Hun kennis gaat verder dan de locatie alleen. Wanneer opdrachtgevers alles uit willen besteden wordt er nauw samengewerkt met O-buro. Dit alles, tezamen met de unieke ligging, maakt Naarderbos als evenementenlocatie uitermate geschikt voor congressen, beurzen, personeelsfeesten, teambuilding en familiedagen etcetera.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.