Discover the finest spaces
Delen

Figi en Oud London samen nieuwe beheerder Slot Zeist

Slot Zeist heeft een nieuwe exploitant: vanaf 1 januari 2016 wordt het monument beheerd door de joint venture van Hotel Theater Figi en Hotel Restaurant Oud London. De bedrijven tekenden deze week de huurovereenkomst. Beide horecabedrijven zullen zich met hun brede ervaring en respect voor het monument inzetten om het Slot commercieel en cultureel beter in de markt te zetten.

Oog op Zeist

[Foto: Mel Boas]

Events

Eerder dit jaar liet de gemeente Zeist weten op zoek te zijn naar een nieuwe huurder voor het Slot. De locatie werd de afgelopen jaren  geëxploiteerd door The Attention Group, die het Slot in de markt zette als locatie events. Het slot en de tuinen bieden bijzondere mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire feesten en evenementen, exclusieve diners en ontmoetingen. Die functie blijft in de toekomst behouden.

Erik van Dijk, algemeen directeur van Oud London: “Slot Zeist sluit ook op onze brede horeca activiteiten heel goed aan.” Beide bedrijven zijn al ruim anderhalve eeuw met Zeist en de regio verweven. Zij hebben een sterke naam dankzij hun gewaardeerde professionele expertises op diverse terreinen: beide als horecabedrijf, Figi met zijn theaterfunctie en Oud London met zijn verschillende cateringlocaties in Utrecht en omgeving.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.