Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe trainingsruimte voor hotel en evenementenlocatie FIGI

Hotel, theater en evenementenlocatie FIGI in Zeist heeft er sinds begin dit jaar een gloednieuwe trainingsruimte bij. Twee zalen zijn gerenoveerd en samengevoegd tot de Stoopendaal Salon. Hier kun je niet alleen trainingen of workshops organiseren, maar ook lunch, borrels of diners tot veertig personen. 

Tim Huisman van FIGI vertelt over het besluit om de trainingsruimte toe te voegen aan het portfolio: “We ontvangen elke dag aanvragen voor het huren van onze ruimten. Dit zijn bijvoorbeeld ook aanvragen voor enkele of meerdere trainingsdagen. Onze zalen worden dan geboekt, vaak in combinatie met een aparte ruimte voor break-outs en pauzes, met bijvoorbeeld een lunch of snack tussendoor. In de nieuwe trainingsruimte hoef je geen zalen meer te combineren, maar kunnen alle onderdelen van je training of ander soort event gewoon daar plaatsvinden. Hierdoor creëren we een totaalpakket voor onze gasten.”

FIGI

Om de nieuwe trainingsruimte de Stoopendaal Salon bij FIGI te realiseren was er wel een verbouwing nodig. Er zijn twee zalen gerenoveerd en samengevoegd tot één zaal. Tim: “Hierdoor is de routing voor onze gasten veranderd. Voorheen moesten zij voor een lunch of diner tijdens hun workshop of training met een omweg naar bijvoorbeeld het Atrium, nu zit alles bij elkaar. De trainingsruimte heeft een compacte setting en vormt een hele fijne toevoeging binnen ons aanbod. Als de gasten al zijn ingecheckt hoeven ze niet meer langs de receptie en stappen ze vanuit de Stoopendaal Salon zo de hotellift in. Dat maakt het erg gemakkelijk.”

De trainingsruimte biedt organisatoren nog meer mogelijkheden: “Ons team denkt altijd graag mee en bekijkt alle mogelijkheden. De trainingsruimte is erg geschikt voor trainingen, voor een enkele dag of meerdere dagen, maar ook voor bijvoorbeeld workshops. Dit kan altijd gecombineerd worden met een lunch, borrel en/of diner.” De nieuwe zaal heeft een capaciteit voor allerlei soorten events tot 40 personen. “Bij ons vindt je alles onder één dak. Na een trainingsdag kun je een hapje eten in het Grand Café, om vervolgens een theatervoorstelling te bekijken en te blijven overnachten in het hotel. De zalen van FIGI hebben een frisse uitstraling met veel daglicht. Daarnaast liggen we in het hart van Nederland, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.