Discover the finest spaces
Delen

Ready for take off? Jaarbeurs opent vier nieuwe congreszalen met ‘spacy’ design

 

Jaarbeurs Utrecht heeft onlangs haar nieuwe locatie geopend: Supernova. Met deze veelzijdige locatie is een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie: om kennis te delen en te vermenigvuldigen. De vier congreszalen met elk een opvallend en uniek decor vormen de basis voor nieuwe inzichten en het ontdekken van andere werelden. “U stapt letterlijk in een nieuwe dimensie. U gaat op reis, en het resultaat mag er wezen”, aldus Niek Krebbers, Salesmanager congressen Jaarbeurs Utrecht.

Spacy design, nieuwe inzichten
De locatie bestaat uit vier congreszalen met toepasselijke namen: Mission, Quest, Expedition en Progress. De zalen hebben een vooruitstrevend design en zijn flexibel in gebruik en opstelling. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van de meest moderne apparatuur. De TransitZone, de ontvangstruimte, is een strakke en sfeervolle ruimte waar u realiseert dat het ‘hier begint’.
De congreszaal Mission biedt plaats aan ruim 440 personen en is daarnaast op te delen in twee separate ruimte, welke ook afzonderlijk te reserveren zijn. De zalen Quest en Expedition -elk met een capaciteit van 100 personen- zijn echte ruimtecapsules, waar kennis letterlijk wordt ‘gelanceerd’. De zaal Progress heeft een design waarvan het plafond iets weg heeft van een ruimtevoertuig: opmerkelijk en ongewoon. De lijnen van de bijzondere vorm richten zich naar de voorkant van de zaal: het centrale punt waar kennis wordt gedeeld en vergezichten nieuwe inzichten vormen. Progress heeft een capaciteit van ruim 440 personen.

 

“Met deze locatie maakt u een onuitwisbare indruk op uw bezoekers, zorgt u voor maximale aandacht en koerst u af op verrassende resultaten.”

 

 

 

Zeldzaam aanbod
Met Supernova en de locatie Media Plaza creëert Jaarbeurs Utrecht een zeldzame combinatie voor congressen en events. Waar het in Media Plaza draait om innovatie en verandering, is Supernova de ontmoetingsplek waar kennis wordt gedeeld en vermenigvuldigd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.