Discover the finest spaces
Delen

6 Congreslocaties in het midden van het land!

Een goede congreslocatie moet aan veel voorwaarden voldoen, maar bereikbaarheid staat bij de meeste mensen hoog op het wensenlijstje. Of je gasten nu met de auto of met het openbaar vervoer komen, een goede verbinding maakt de start van je event meteen heel wat fijner. Wij zetten zes top congreslocaties in het midden van het land voor je op een rijtje!

KASTEEL DE VANENBURG – PUTTEN

Op een prachtig groen landgoed in de natuurrijke omgeving van de Veluwe bij Putten, ligt Kasteel De Vanenburg. De karaktervolle zalen zijn geschikt voor iedere zakelijke setting, van een overleg of training tot grote evenementen of congressen. Door de bijzondere sfeer waan je je even in een andere tijd – maar gelukkig wel met alle faciliteiten en gemakken van het hier en nu! Hoewel het kasteel stijlvol is, heeft het een fijne, huiselijke sfeer die ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Ieder seizoen geeft het landgoed en een unieke kleur en sfeer en nodigt uit voor een verkwikkende wandeling. Inspiratie en onvergetelijke momenten gegarandeerd!

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

JAARBEURS – UTRECHT

Hoe centraal gelegen wil je het hebben? De Jaarbeurs in Utrecht ligt pal naast Utrecht Centraal Station! We kennen deze locatie natuurlijk van de grootse beurzen en evenementen; toch staat de Jaarbeurs bij event organisatoren vooral bekend om de fijne, persoonlijke aandacht. Geef jouw wensen door en het ervaren team draagt zorg voor een succesvol event. Online, hybride, óf live! En natuurlijk gebeurt dat allemaal met de grootste zorg en volgens de laatste coronaprotocollen. Jaarbeurs was de eerste congreslocatie met het Kiwa COVID-19 keurmerk. Niet voor niets was de locatie betrokken bij de eerste twee Fieldlab Events, in congreszaal Beatrix Theater. Na het succes van die pilots zijn de andere events neergezet.

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

HART VAN HOLLAND – NIJKERK

In een lijst met congreslocaties in het midden van het land mag Hart van Holland absoluut niet ontbreken. De locatie heeft zelfs haar naam te danken aan deze centrale ligging! Hart van Holland is niet alleen ideaal als je het hebt over de bereikbaarheid, maar ook als het gaat om mogelijkheden. Evenementenorganisatoren waren zelf betrokken bij de ontwikkeling van het complex en deelden hun eisen en wensen op het gebied van logistiek, indeling en techniek. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ruimten als de blackbox zaal Passe-Partout, drie grootse loodsen, de intiemere setting van het Theater, en vele andere ruimten. De ideaal gelegen speelplaats voor creativiteit!

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

CONGRESCENTRUM ORPHEUS – APELDOORN

Midden in ons land, omringd door de Veluwe, ligt Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Met drie prachtige theaterzalen, acht multifunctionele zalen en diverse foyers heb je hier alle ruimte voor een congres. En daarbij profiteer je meteen van de kennis en creativiteit van het theater! Het ervaren event team helpt je om jouw ideeën vorm te geven; de gespecialiseerde technici dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Of het congres nou live is of hybride, of zelfs volledig online. Samen maken ze jouw event tot een onvergetelijke belevenis voor jou en je gasten – of, zoals ze het zelf zeggen: aandacht is de motor, magie het resultaat!

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

HOTEL THEATER FIGI – ZEIST

Hotel Theater Figi in Zeist mag natuurlijk niet ontbreken in dit artikel. De locatie staat al sinds de 19e eeuw bekend om haar warme sfeer en rijke traditie. De locatie heeft een hotel met 97 kamers, een fraaie theaterzaal, drie bioscoopzalen, een gezellig grand café en diverse vergader- en evenementenzalen onder één dak. Hierdoor kun je er terecht voor vrijwel ieder event: of het nou gaat om een private dinner met een kleine groep, een congres met 500 gasten verspreid door de gehele locatie, of een beurs voor 1500 gasten. Hierdoor kan alles zich afspelen onder één dak en hoeven jouw gasten zich zo min mogelijk te verplaatsen naar verschillende plekken. Completer dan Hotel Theater Figi ga je een locatie niet snel vinden!

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

BUITENPLAATS KAMERYCK

Als je Buitenplaats Kameryck met één woord zou beschrijven dan is het wel ‘ruimte’. Die ruimte vind je niet alleen buiten, op het groene landgoed van 20 hectare vol gelegenheden voor teambuildingsactiviteiten, maar ook binnen in de moderne evenementenzalen. Deze locatie is ingericht met de nieuwste av-techniek voor spectaculaire presentaties op het imposante projectiescherm. Met al die ruimte ontvang je jouw gasten comfortabel én veilig; een gevoel wat versterkt wordt door het KIWA Covid-19 keurmerk en dankzij het gloednieuwe ventilatiesysteem. Maar het mooiste is misschien nog wel de ligging van Buitenplaats Kameryck, in het Groene Hart en mídden in de Randstad.

Meer over deze congreslocatie in midden-Nederland

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke congreslocaties in het midden van het land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.