Discover the finest spaces
Delen

Leefgoed de Olifant breidt uit met twee nieuwe vergaderlocaties

Op een steenworp afstand van Rotterdam opent Leefgoed de Olifant binnenkort twee gloednieuwe vergaderlocaties. Het terrein van de oude steenfabriek werd jaren geleden getransformeerd tot een prachtige tuin. De vijf bestaande meeting en eventlocaties zullen met de komst van de Plaets en de Weide aangevuld worden.

De nieuwe locaties zijn, zolang de 1,5 meter maatregel van kracht is, geschikt voor kleinere groepen. De Plaets heeft ruimte voor tien personen en de Weide voor 15. De ruimtes zijn los van elkaar te gebruiken, maar kunnen ook samen ingezet worden als daar behoefte aan is. Het Leefgoed is een inspirerende locatie voor iedereen die in alle rust een event wil organiseren. “Wat ons uniek maakt, is onder andere de fantastische natuur om ons heen. Op het Leefgoed ontsnap je aan de drukte van de stad,” zegt Mirjan Kamminga, bedrijfsleider. “Doordat de locaties los van elkaar in een groene omgeving staan, ben je echt samen met je team een dagje op de ‘hei’.”

De Weide en de Plaets

Op het dak van het nieuwe pand liggen zonnepanelen. “Die zorgen voor voldoende stroom voor de Weide en de Plaets. Wat over blijft gaat richting het restaurant,” zegt Mirjam. Verder zijn er vier laadpalen op het parkeerterrein die gebruik zullen maken van de stroom van de zonnepanelen.

Het Leefgoed verwacht dat de nieuwe locaties na de zomervakantie klaar zullen zijn. Met de bouw van het pand is het Leefgoed qua bebouwing helemaal klaar. Je vindt er onder andere een prachtige kas, waar je terecht kunt voor speciale evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast zijn er vorig jaar extra parkeerplaatsen aangelegd die ervoor gaan zorgen dat de nieuwe capaciteit opgevangen wordt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.