Discover the finest spaces
Delen

Gasterij de Kwakel: gewoon gezellig vergaderen

In Gasterij De Kwakel is het als we de slogan mogen geloven ‘gewoon gezellig’. Als je Mathijs en Simone spreekt, dan merk je meteen dat die slagzin meer dan waar is. Na twee jaar klussen en een succesvol openingsweekend tijdens Hemelvaart, gingen de deuren open van de multifunctionele evenementenlocatie in de Kwakel.

Mathijs stond altijd, samen met zijn broer, aan het hoofd van een plantenkwekerij. Twee en een half jaar geleden deed zich een buitenkans voor. Eentje die Mathijs niet kon laten liggen. Hij had al lange tijd de droom om iets te starten waarbij hij mensen kon vermaken. Dochter Yoëll gaf uiteindelijk het laatste zetje. “Als je het niet probeert, dan weet je zeker dat het niet lukt!” Toen vervolgens de locatie, die vroeger deel uitmaakte van een boerderij in de akkerbouw, in de verkoop kwam, was de keuze snel gemaakt.

Zakelijke events

“De bedoeling is om doordeweeks zakelijke gasten te ontvangen voor bijvoorbeeld een lunch, vergadering of een bedrijfsfeest,” vertelt Mathijs enthousiast. “In het weekend verwelkomen we de consument. Ons terras ligt precies op een populaire fietsroute en er staat altijd vers gemaakte appeltaart klaar!” De Gasterij ligt net buiten de drukte van de stad. “We hebben een ideale ligging en vormen een driehoek tussen Amsterdam en de bloemveiling van Aalsmeer.”

Waar je heerlijk op het terras van de gasterij kan zitten, heeft de evenementenlocatie ook twee zalen en een vergaderruimte. De Ambachterij is een ruime zaal en uitermate geschikt voor zakelijke events zoals (bedrijfs)presentaties of een beurs. Voor events in grotere groepen tot en met 80 personen bevelen Mathijs en Simone De Feesterij aan. In de Praterij kom je samen voor kleine meetings of om even gezellig, zoals de naam het al zegt, te praten. “Daarnaast wordt de catering volledig ontzorgd en beschikken we over alle audiovisuele technologie die je nodig hebt. Wij kiezen altijd voor kwaliteit, in plaats van voor snelheid,” zegt Mathijs.

Ontspanning in de Spelerij

Een balletje trappen na een brainstormsessie of even ontspannen met een yogales tussen de vergaderingen door? Dat is geen probleem. Naast de zalen heeft Gasterij de Kwakel ook een sporthal met bijbehorende douche- en kleedruimte. De Spelerij kan worden gebruikt voor alle sportieve doeleinden die je maar kan verzinnen en daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om buiten het gebouw teambuildingsactiviteiten te organiseren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.