Jaarbeurs MeetUp

Trefpunt voor iedere bijeenkomst

Innovatie, inspiratie, creativiteit en grensdoorbrekende ontmoetingen komen samen onder één dak: Jaarbeurs MeetUp. Het openstellen voor contacten en nieuwe ontmoetingen staat centraal in de high tech en high touch omgeving van de gloednieuwe evenementenlocatie. Deze centraal gelegen locatie in het centrum van Utrecht -aan het centraal station- is dé plek waar gelijkgestemden elkaar 24/7 kunnen ontmoeten; hét trefpunt voor alle soorten netwerken en bijeenkomsten.

Moderne settings

De afgelopen jaren is de manier van samenkomen en ontmoeten enorm veranderd. Bijeenkomsten worden informeler, kleiner, sneller, minder tijdsgebonden en techniek en digitalisatie spelen een steeds grotere rol. De Jaarbeurs anticipeert hierop met flexibiliteit en slimme oplossingen, waaronder Jaarbeurs MeetUp, dat in september 2014 werd geopend met een volledig vernieuwde eerste etage. Jaarbeurs MeetUp brengt groepen mensen met gedeelde interesses bij elkaar en maakt netwerken mogelijk. De unieke locatie beschikt over het grootste aanbod van flexibele ruimten, waar verbindingen betekenis krijgen en creativiteit tot leven komt. De sfeervol en modern ingerichte zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van twee tot 275 personen en beschikken over luxe en comfortabele designstoelen, daglicht, subliem design, en de nieuwste technologieën op het gebied van beeld en geluid. De geluidsdichte wanden maken het eveneens mogelijk om ruimten eenvoudig te splitsen of te verkleinen.

Flexibel en uitnodigend

Met slechts één druk op de knop is de volledige sfeer van de zaal aan te passen naar uw eigen wensen, de zalen zijn flexibel in te richten in elke gewenste opstelling en zelfs in de avonduren vergaderen is mogelijk. Flexibiliteit staat bij Jaarbeurs MeetUp hoog in het vaandel, zeven dagen per week. Daarnaast reserveert u alleen de tijd die u écht nodig heeft, niet per dagdeel maar per uur. De Plug&Play faciliteiten op het gebied van technologie, maken het mogelijk om direct na binnenkomst uw presentatie zonder moeite op te starten. Als trainer heeft u hierdoor alle ruimte voor de voorbereiding en ook deelnemers voelen zich direct thuis. Daarnaast beschikt de locatie over uitstekende faciliteiten voor Video Conferencing. Nieuwe energie, inspiratie en contacten doet u op bij Jaarbeurs MeetUp Plaza, waar u kunt genieten van een kwalitatief, vers, verantwoord en gezond foodaanbod: Foodservice on demand.

The perfect mood

De combinatie van omgeving, eten, drinken, techniek, temperatuur en licht dragen bij aan het creëren van de juiste sfeer en is bepalend voor het behalen van de doelstelling van een bijeenkomst. De innovatieve en comfortabele vergaderomgeving van Jaarbeurs MeetUp zorgt ervoor dat gasten geprikkeld worden zodat zij zich meer open stellen voor een bijeenkomst. Ook aan service en persoonlijke aandacht ontbreekt het niet. De moodmakers van Jaarbeurs MeetUp zorgen samen met u voor de juiste sfeer en daarmee voor een succesvolle vergadering. Kleur, temperatuur, het juiste eten en drinken, de inrichting, design en emotie worden naadloos op elkaar afgestemd.Tijdens de bijeenkomst is altijd een dutymanager en AV specialist tot uw beschikking om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.