Discover the finest spaces
Delen

Bouw Ibis Styles hotel naast Rotterdam Ahoy gaat hard

Er wordt flink gebouwd aan het nieuwe Ibis Styles hotel naast Rotterdam Ahoy. In mei werd de eerste paal geslagen en naar verwachting moet het nieuwe hotel eind 2023 open gaan. Het hotel moet straks gaan opvallen met een bijzonder design en 250 kamers. Een perfecte locatie om te overnachten voor bezoekers van Ahoy of de sport- en recreatiecentra in Hart van Zuid, het gebied in het zuiden van Rotterdam waar de bekende evenementenlocatie ligt. 

Het nieuwe hotel wordt gebouwd door vastgoedontwikkelaar Foruminvest en daarna verhuurd aan de Duitse hotel operator HR Group die er een vestiging van Ibis Styles gaat exploiteren. Ibis Styles hotels staan bekend om hun speelse design, elke locatie heeft bovendien een eigen thema. Voor Rotterdam Ahoy is een hotel naast de deur erg welkom. “De vraag naar hotelovernachtingen is groot tijdens onder andere (internationale) congressen, beurzen, shows en concerten. We kunnen straks een totaalpakket bieden. Ibis Styles past tevens goed bij onze stad, een uniek hotel met creatief design. Met het hotel erbij wordt dit gebied straks echt een nieuwe hotspot in de stad”, aldus algemeen directeur Jolanda Jansen van Ahoy.

Ibis Styles Rotterdam

Het nieuwe Ibis Styles hotel vlakbij Rotterdam Ahoy krijgt 250 kamers en is een van de vele projecten van Foruminvest. Deze ontwikkelaar doet allerlei projecten in Europa en heeft vestigingen in Amsterdam, Parijs en Milaan. Volgens Foruminvest is het hotel zowel gericht op de zakelijke- als de leisuremarkt. Er wordt inmiddels al een aantal jaren gewerkt aan de ontwikkeling van Hart van Zuid, waar onder andere Ahoy en het nieuwe hotel liggen. Onlangs opende Ahoy er het Rotterdam Ahoy Convention Centre en RTM Stage en naast het hotel komt er ook een Pathé bioscoop, horeca en een parkeergarage. Uiteindelijk moet dit gebied een tweede centrum van Rotterdam worden. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.