Discover the finest spaces
Delen

Amerpodia opent deuren locaties voor externe cateraars

Amerpodia stelt de locaties de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater open voor externe cateraars. De Amsterdamse evenementenlocaties zijn daarmee veel toegankelijker voor partijen die graag de eigen cateraar meenemen.

“Cateraars zijn van harte welkom om het gemak van de professionele keukens van onze evenementenlocaties te ervaren”, meldt Kirsten Duijn namens Amerpodia. “De keukens zijn praktisch en professioneel ingericht. Dit willen we de cateraars niet onthouden. Daarnaast zijn de samenwerkingen in De Nieuwe Liefde en Felix Meritis met een externe cateraar goed bevallen.”

Meer mogelijkheden

Amerpodia is de samenwerking van locaties de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, het Compagnietheater en Felix Meritis. Voorheen had iedere locatie de eigen afspraken en voorwaarden voor de catering en cateraars. De Rode Hoed deed de catering altijd helemaal zelf, Felix Meritis werkte met Select Catering, terwijl in het Compagnietheater de catering wordt verzorgd door Huize Hermans. De Nieuwe Liefde deed de catering zelf, maar liet ook externe cateraars toe. Met de nieuwe voorwaarden is het beleid voor externe cateraars bij alle locaties gelijk getrokken. Daarbij kunnen de locaties ook nog altijd zelf de catering verzorgen bij een evenement. Het geeft cateraars meer keuze uit locaties, en biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om een vaste cateraar mee te nemen.

De monumentale panden van Amerpodia zijn beschikbaar voor diverse evenementen; van een zakelijk congres, vergadering of presentatie tot een persoonlijk diner, feest of huwelijk. Met de opbrengsten van de verhuur realiseren de locaties hun culturele ambities en activiteiten en proberen ze nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden. Felix Meritis is op dit moment gesloten wegens een grondige renovatie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.