Discover the finest spaces
Delen

De Nieuwe Liefde voorziet theaterzaal van ledverlichting

Een van de belangrijkste ruimtes in evenementenlocatie De Nieuwe Liefde in Amsterdam heeft een upgrade gekregen. In samenwerking met theatertechniekleverancier Rolight is de ruimte voorzien van theaterledverlichting.

Een zaal die zowel ruimtelijk als intiem aanvoelt, met een geweldige akoestiek. Zo staat de Grote Zaal van De Nieuwe Liefde in Amsterdam al sinds de opening in 2011 bekend. Een multifunctionele zaal met een hoog plafond en flexibel inzetbare middelen. “Ideaal voor een congres of diner”, zo meldt de locatie. “Maar eerlijk is eerlijk; ‘s zomers was het er, zelfs met de klimaatbeheersing aan, warm.”

Ledverlichting

De oplossing voor dit probleem werd gevonden in theaterledverlichting. Rolight en De Nieuwe Liefde sloegen de handen ineen om de Grote Zaal te voorzien van de nieuwste lichtinstallatie. Het resultaat is een verantwoorde lichtinstallatie die niet alleen duurzaam is, maar ook weinig tot geen warmte produceert.

Rolight verzorgde naast de lichtinstallatie ook een training voor de technische ploeg van De Nieuwe Liefde en leidde hen op tot lichtprofessionals met een uitstekende kennis over de Strand500ML stuurtafel. De hele zaal in de kleuren van het evenement of een modeshow met bewegende lichten? Geen probleem.

De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is gelegen aan de Da Costakade in Amsterdam. De locatie met een rijke geschiedenis werd in 2011 geheel verbouwd en is met haar ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling een inspirerende omgeving voor congressen, presentaties, vergaderingen en recepties.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.