Discover the finest spaces
Delen

Neem je favoriete cateraar mee bij deze 5 cateringvrije locaties

Locaties hebben steeds vaker alles in huis voor evenementen. Van high tech apparatuur en moderne audiovisuele middelen, tot meubilair en decoratie: alles is aanwezig, of kan direct geregeld worden dankzij afspraken met vaste leveranciers. Vooral catering is vaak aanwezig op de locatie, of gebeurt door een vaste partner. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat je als organisator veel uit handen kunt geven. Maar als je het liefst met je eigen vaste leveranciers werkt, kan dat ook lastig zijn: zo’n 11 procent van de event organisatoren geeft aan alleen locaties te zoeken waar je zelf de cateraar mag meenemen (Bron: Locatieonderzoek). Ook je eigen catering meenemen? Kijk dan eens naar deze vijf cateringvrije locaties!

1931 CONGRESCENTRUM ‘S-HERTOGENBOSCH

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is zo’n locatie die iets doet met de bezoeker. Jarenlang wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar; nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke, historische evenementenlocaties van Nederland. Het karakteristieke spanplafond creëert een authentieke sfeer, die overal in de locatie terugkomt. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad, krijg je de aandacht die jouw event verdient. Laat je in de watten leggen door Libéma’s cateringlabel ’t Genot en kies voor ambachtelijk en beleving. Wil je liever zelf een cateraar meenemen? Ook dan ben je van harte welkom!

SUGARCITY EVENTS

De voormalige suikerfabriek in Halfweg, op een steenworp afstand van Amsterdam, is getransformeerd tot industriële eventlocatie voor meetings, productpresentaties, modeshows, congressen en festivals. De grote fabriekshal biedt plek voor events tot wel 10.000 personen! Hoe je die ruimte invult? Daarmee helpt het team van SugarCity Events je graag. De locatie werkt samen met diverse leveranciers voor decoratie, techniek en catering, die alle ins en outs van de prachtige industriële ruimtes kennen. Maar het is jouw event: werk je liever met je eigen leverancier? Ook dat is geen probleem!

HAL4 AAN DE MAAS

Rauw, stoer en verrassend compleet uitgerust: HAL4 aan de Maas is een industriële evenementenlocatie die volledig is ingericht met meubilair, podium, licht en geluid. Met een ruime theaterzaal, de sfeervolle Maaslounge en een extra subruimte heb je hier alles onder één dak voor een geslaagd event. Extra bijzonder: HAL4 is een van de weinige locaties in Rotterdam waar je gebruik kunt maken van je eigen foodcateraar. De locatie beschikt over een complete cateringkeuken en kan goed adviseren voor de culinaire invulling. HAL4 werkt nauw samen met gerenommeerde regionale cateraars die ze regelmatig zelf op smaak, presentatie en gastvrijheid testen.

DE BROODFABRIEK

De Broodfabriek in Rijswijk is een bekende naam onder beursorganisatoren, maar heeft als locatie ook veel te bieden voor wie een mooi event, congres of productpresentatie wil organiseren. De Broodfabriek is een van de meest grote en functionele locaties in de regio Den Haag. En: je hebt de locatie altijd exclusief voor jouw groep. De ruimtes hebben een robuuste industriële uitstraling en zijn voorzien van de basisbenodigdheden. Wil je zelf de cateraar meenemen met wie je graag werkt, dan is dat bij de Broodfabriek mogelijk. En dit geldt niet alleen voor de catering, maar ook voor meubilair, apparatuur en aankleding!

DE NIEUWE LIEFDE

Deze stijlvolle locatie in Amsterdam heeft een inspirerende, bijzondere ambiance. De Nieuwe Liefde is gevestigd in een voormalig wijnpakhuis, dat prachtig is verbouwd tot een ruimtelijke, lichte evenementenlocatie. Met vijf zalen in verschillende afmetingen kun je hier terecht met groepen van 8 tot 375 personen. Bovendien lever je direct een bijdrage aan de culturele programmering in alle locaties van Amerpodia (De Rode Hoed, Het Compagnietheater en De Nieuwe Liefde), die wordt gefinancierd met de inkomsten uit commerciële activiteiten. De Nieuwe Liefde biedt zelf diverse cateringmogelijkheden, maar stelt de eigen professionele keuken ook ter beschikking aan externe foodcateraars!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.