Discover the finest spaces
Delen

Vijf iconische locaties voor een personeelsfeest in Rotterdam

Rotterdam is een bijzondere stad met veel gezichten. Je vindt er unieke historische panden vol geschiedenis, maar ook indrukwekkende en hypermoderne gebouwen. Juist zulke bijzondere en iconische evenementenlocaties zijn perfect voor een personeelsfeest. Spektakel is hier gegarandeerd en over zo’n feest praat iedereen nog wekenlang na. Daarom vind je in dit artikel vijf iconische locaties voor een personeelsfeest in Rotterdam. Laat die inspiratie maar komen!

ROOM MATE BRUNO

Room Mate Bruno in Rotterdam is een van de meest uitgesproken en kleurrijke hotels en event venues die we zagen. Het interieur van ontwerpster Teresa Sapey is zowel surrealistisch als adembenemend. Het hotel is een uitstekende optie voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun event tot topprioriteit wordt gemaakt. De indrukwekkende Eventhal op de begane grond is met zijn industriële uitstraling en capaciteit van 350 gasten (450 in combinatie met het aangrenzende restaurant) een geweldige locatie voor een spectaculair bedrijfsfeest. Bij Room Mate Bruno raak je niet snel uitgekeken!

HULSTKAMP GEBOUW

Al jaren is dit iconische rijksmonument één van de blikvangers aan de Maas: het Hulstkamp Gebouw. Van oorsprong een fabriek en distilleerderij, daarna een maritiem museum en nu al bijna dertig jaar een populaire evenementenlocatie. Er zijn vijf zalen van verschillende groottes en elk met een eigen karakter en mogelijkheden. Van chique en modern, tot industrieel en historisch. Daardoor is er altijd wel een ruimte te vinden die past bij de sfeer van jouw personeelsfeest of ander soort event tot 300 personen. Vooral de overdekte Wintertuin is spectaculair en zorgt meteen voor een intieme en feestelijke sfeer!

KONINKLIJKE SPIDO

Waarom zou je slechts één plek aan het water kiezen, als je ook elke minuut van een ander decor in Rotterdam kan genieten? Terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbijtrekt, word je goed verzorgd door de crew van Spido. Met een hele vloot met diverse luxe schepen in Rotterdam, heeft Spido locaties voor een breed scala aan bijeenkomsten: of je nou een locatie zoekt voor een personeelsfeest met 300 gasten, of voor een intiem diner tot zestig personen. De evenementenschepen zijn stijlvol aangekleed en van alle gemakken voorzien. Aan boord is alles mogelijk, van spectaculair entertainment tot een hoogwaardige culinaire invulling.

POSTILLION CONVENTION CENTRE ROTTERDAM WTC

Er zit eigenlijk geen limiet op jouw bedrijfsfeest bij het volledig gerenoveerde Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. Doordat je de beschikking hebt over 29 unieke ruimten kun je je creativiteit op de vrije loop laten en verschillende zitjes en sferen creëren per ruimte. Of je gaat voor één van de drie grote hallen die je helemaal kan inrichten zoals jij het wil. Deze locatie is ongekend flexibel. De historie, architectuur, indeling en infrastructuur van dit gebouw zorgen voor een unieke setting, en dat allemaal in hartje Rotterdam! De locatie is perfect bereikbaar en heeft zelfs een inpandige parkeergarage.

MAASSILO

De Maassilo is een indrukwekkend en stoer icoon van de industriële geschiedenis van Rotterdam. Deze grootste en oudste graansilo van Europa is van binnen volledig verbouwd en ingericht als stoere industriële evenementenlocatie. De locatie beschikt over vijftien zalen die zijn uitgerust met alle denkbare voorzieningen voor evenementen. De robuuste elementen van de oude graansilo zijn nog overal aanwezig en geven het gebouw een geweldige sfeer en karakter. Van de grootse ruimten op de begane grond, tot de stijlvolle zalen van Now&Wow Club op 40 meter hoogte: met een capaciteit van 5 tot 5.000 is er zeker een geschikte ruimte voor je personeelsfeest!

Meer locaties voor een personeelsfeest in Rotterdam

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere locaties voor een personeelsfeest in Rotterdam. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere feestlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.