Discover the finest spaces
Delen

Vijf statige kastelen en landgoederen in regio Utrecht

Op sommige locaties komt de geschiedenis echt tot leven. Je staat met beide benen middenin het verhaal van de plek. Of dat nou is omdat je tussen de historische muren van een kasteel aan het vergaderen bent of omdat de geschiedenis van de locatiehouder een grote rol speelt in de catering of de aankleding van de zalen. Wij zetten een aantal van dit soort inspirerende locaties voor je op een rij waarmee je tijdens jouw meeting of event zeker indruk maakt!

KASTEEL KERCKEBOSCH

Centraal in Nederland gelegen ligt het kleine Kasteel Kerckebosch. Een uniek hotel met dertig authentieke hotelkamers, multifunctionele vergaderzalen, een zonnig terras en sfeervolle serre. Het restaurant ‘De Bistoria’ vind je in deze serre. Op de kaart staan klassiekers zoals oesters en zeetong, maar ook kleinere gerechten met vele verschillende internationale invloeden. Voor elk type bijeenkomst beschikt Kasteel Kerckebosch over een passende ruimte. Maar ook in de Salon & Lounge kom je de tijd goed door. In comfortabele fauteuils geniet je bij een van de vier openhaarden van een kop koffie of een goed glas wijn uit hun eigen Vinoteca, het wijn café.

LANDGOED DE SALENTEIN

Belangrijke relaties neem je natuurlijk het liefste mee naar een indrukwekkende en inspirerende locatie. Landgoed de Salentein is zo’n plek. Hier komen smaak, beleving en culinaire passie samen. Het statige landhuis maakt bij de eerste blik al indruk en het toegewijde team zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Dichtbij de A28 en midden in ons land waan je jezelf even in Argentinië. Zo wordt er wijn geschonken van eigen Argentijnse wijngaarden en komt het rundvlees ook van eigen veeteelt. Met eindeloos veel mogelijkheden voor elk gezelschap van 4 tot 200 personen, inclusief alle moderne faciliteiten, maak je hier zeker indruk!

KASTEEL MONTFOORT

Jouw meeting of event in een eeuwenoud kasteel, wie droomt daar nou niet van? In het hart van de gelijknamige stad ligt Kasteel Montfoort. Van buiten ademt het gebouw geschiedenis, maar achter de historische kasteelmuren pronken vier stijlvolle en moderne zalen voor allerlei soorten events. Meer ruimte nodig? Dat is geen probleem. Het kasteel is een van de drie bijzondere locaties in het oude centrum van de Utrechtse stad Montfoort die allemaal tegelijk te gebruiken zijn. Daarnaast is het prima vertoeven in de prachtige tuin De Hoge Waard en een barbecue op zo’n locatie mag je dan natuurlijk niet overslaan!

LANDGOED DE HORST

Op dit historische landgoed ervaar je direct een gevoel van rust en dat is ook logisch. De omgeving en het oude landhuis zijn prachtig! Landgoed de Horst biedt alle ruimte om zowel binnen als buiten elkaar te ontmoeten. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop en de omgeving is daarbij essentieel. Het team staat klaar om je tot in de puntjes te helpen. Op het landgoed krijgen trainers, deelnemers, bedrijven en anderen de kans om stappen te zetten. Dat kan op een dag, maar meerdaagse bijeenkomsten zijn absoluut een optie dankzij de comfortabele hotelkamers. Daarnaast is Landgoed de Horst ook nog eens goed bereikbaar en zijn er 500 eigen parkeerplekken!

BUITENPLAATS DOORNBURGH

Deze historische buitenplaats biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. Buitenplaats Doornburgh bevindt zich in een voormalig klooster uit de jaren zestig. Als een van de jongste rijksmonumenten van Nederland is het een droombestemming voor architectuurliefhebbers. Het hart van het gebouw is de weelderige binnentuin vol bloemen en planten. Een plek waar de historie echt tastbaar is, is het achttiende-eeuwse hoofdhuis met stijlvolle kamers. Met een capaciteit tot 500 personen en een grote diversiteit aan historische ruimtes is Buitenplaats Doornburg de perfecte locatie voor jouw meeting of event.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.