Discover the finest spaces
Delen

Vijf grootse en inspirerende evenementenlocaties in Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Logisch dus dat hier heel veel bijzondere evenementenlocaties te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie, een grootse congreslocatie of een bruisende venue voor jullie bedrijfsfeest: in Gelderland vind je het allemaal. Om je zoektocht naar de perfecte venue iets gemakkelijker te maken, zetten we vijf grootse en inspirerende evenementenlocaties in Gelderland voor je op een rij.  

OMNISPORT, APELDOORN

De ene week is topsportcomplex en evenementenlocatie Omnisport in Apeldoorn het centrum van het WK Volleybal Vrouwen of het NK Baanwielrennen en de andere week organiseer je er een spectaculair event! Deze locatie voor onder andere congressen, beurzen, presentaties, feesten of vergaderingen van 10 tot 15.000 personen ademt topsport. Omnisport ligt centraal in Nederland en heeft genoeg gratis parkeerplekken voor alle bezoekers. Ook staat gezonde voeding en catering centraal bij deze evenementenlocatie. Verder start je hier zonder gedoe met je meeting want alle vergaderzalen zijn plug and play. Alle congreszalen en subruimten zijn vorig jaar bovendien gerestyled met natuurlijk een knipoog naar sport.

HART VAN HOLLAND, NIJKERK

De grootse en creatieve evenementenlocatie Hart van Holland heeft haar naam te danken aan de centrale ligging in Nederland. Perfect bereikbaar dus, maar ook een veelzijdige venue waar ongeveer alles mogelijk is. Zo is er onder andere de blackbox zaal Passe-Partout, drie grootse loodsen en het intieme Theater. Het enthousiaste team weet je telkens te verrassen, enerzijds met de flexibele inzet van de zalen, anderzijds met het creëren van de perfecte ambiance voor jouw borrel of zakelijk diner, al dan niet gecombineerd met een winterse bijeenkomst. Een spetterend eindejaarsevent voor 300 of 3.000 gasten? Bij Hart van Holland denken ze altijd met je mee!

STADSSCHOUWBURG NIJMEGEN & CONCERTGEBOUW DE VEREENIGING

Recht tegenover elkaar in hartje Nijmegen liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Twee prachtige locaties met internationale allure en uitstraling. Beide venues hebben een indrukwekkende Concertzaal (voor 1450 gasten) en Theaterzaal (voor 943 gasten). Maar wat deze culturele locatie nu echt uniek maakt, is de flexibiliteit van het team. Zij maken er een sport van om ruimten zo snel mogelijk om te bouwen en alles tot in de puntjes te verzorgen. Ook bijzonder: een deel van de stoelen van de Concertzaal kunnen weggehaald worden waardoor je de ruimte precies zo kunt gebruiken zoals jij wil. Als beursruimte of dansvloer bijvoorbeeld!

LANDGOED DE SALENTEIN, NIJKERK

Op het eerste gezicht lijkt het statige Landgoed de Salentein in Nijkerk met haar authentieke zalen en goed onderhouden landhuis op een typisch Nederlands landgoed. Toch is dit meer dan zomaar een locatie. Het landgoed vormt een plek waar Argentijnse smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. Het landgoed bestaat uit het landhuis, een gastronomisch restaurant en twaalf zalen, die allen hun eigen karakter hebben. Je vergadert hier op een unieke locatie waar de creativiteit je al snel tegemoetkomt. Op zoek naar een unieke beleving? Landgoed de Salentein biedt beslist een ervaring waar je rijker van wordt!

HIER RADIO KOOTWIJK

De prachtige art-decostijl van Hier Radio Kootwijk vlakbij Apeldoorn is op zijn zachts gezegd indrukwekkend. Dit voormalige radiotelegrafisch zendstation in de uitgestrekte natuur van de Veluwe wordt nu onder andere gebruikt voor evenementen tot maar liefst 635 personen. Het pronkstuk is de enorme en lichte Zenderzaal, die met haar zuilen en geweldige raampartij wel wat wegheeft van een kathedraal. Dit is een vergaderlocatie waar de historie voelbaar is, waar een vergadering of brainstorm eindigt in een succesvolle uitkomst en waar je daarna tot rust komt in de natuurrijke omgeving.

Meer inspirerende evenementenlocaties in Gelderland

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere evenementenlocaties in Gelderland te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in Gelderland! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.