Discover the finest spaces
Delen

Vijf mobiele locaties op het water voor als je eens wat anders wil

Het is zomer en wat wil je dan. Ja, inderdaad. Zoveel mogelijk naar buiten! er zijn genoeg plekken in Nederland waar je tot rust kan komen en kan genieten van de natuur, de zon of een gezellig bruisende straat vol cafés. Voor degene die graag het water op gaan, hebben we ook goed nieuws. Want er zijn genoeg locaties waar jij jouw zakelijke meetings en events host waarbij je het klotsende water en een briesje door je haren voelt. Dit zijn vijf mobiele locaties op het water voor als je eens wat anders wil! 

SUPPER CRUISE

Deze trendy varende evenementenlocatie heeft drie scheepsdekken met elk een eigen look and feel en mogelijkheden. Ontvang je gasten in La Salle Neige, de zaal die in elke gewenste kleur of stemming vergelicht kan worden. Of geniet van een drankje in de sfeervolle Le Bar Noir met uitzicht over het water. In de middag geniet van je van de zon en een barbecue op het Upper Deck en proost je tijdens zonsondergang met je collega’s op een geslaagde dag. SUPPER Cruise ligt in Amsterdam, maar kan ook andere (inter)nationale wateren bevaren. Een verrassingselement toevoegen? Kies uit het ruime aanbod in-house performers en maak van jouw event een unieke beleving.

OCEANDIVA EVENTSCHEPEN

De twee bijzondere locaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken. De beleving, het overweldigende gevoel van ruimte op het water en de bereikbaarheid maken de twee varende venues uniek. Door beide schepen te combineren zijn de OCEANDIVA Original en OCEANDIVA Futura goed voor 3.750 multifunctionele vierkante meters aan beleving voor in totaal 2.100 gasten. De ruimten aan boord zijn flexibel qua indeling en inrichting die kunnen worden aangepast in kleur, stijl of sfeer, passend bij uw event en doelstelling. Maar bovenal zijn de locaties flexibel qua mobiliteit en bereikbaarheid. Kies uit één van de vele ligplaatsen in Nederland, Duitsland of België.

SS ROTTERDAM

Op het water vind je altijd verkoeling. Zeker op een groot schip met zwembad! Stap aan boord van het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, de ss Rotterdam, en krijg direct het echte ‘cruisegevoel’. Het schip heeft niet alleen schitterende ruimten voor meetings en events in een geweldige jaren ’50 sfeer, maar beschikt ook over misschien wel het mooiste terras met zwembad van Rotterdam: het Lido Terras. Vanaf dit terras geniet je van het wereldse uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. En even een duik nemen na je meeting moet kunnen toch?

VELUWE VAREN

Ontvlucht met elkaar de drukte en geniet van de rust op het water op het schip Veluwe Varen. Je vindt er veel ruimte aan boord in bijvoorbeeld de salon en de kombuis met dinette. Alles is mogelijk aan boord. Het schip is met name geschikt voor kleinere en intieme vergaderingen en events van bijvoorbeeld directies, raden van bestuur, verkoopteams of buitenlandse gasten. Een nieuwe koers met elkaar uitzetten? Je mee laten nemen op de golven van creativiteit? Hoe houden we het personeel aan boord? Je mag tijdens een vergadering letterlijk het roer van het schip overnemen en jij bepaalt samen met de schipper welke koers er gevaren wordt. Daarnaast zijn er slaapkamers aan boord, dus ook een meerdaagse trip is mogelijk!

KONINKLIJKE SPIDO

Waarom zou je slechts één plek aan het water kiezen, als je ook elke minuut van een ander decor in Rotterdam kan genieten? Terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbijtrekt, word je goed verzorgd door de crew van Spido. Met een hele vloot met diverse luxe schepen in Rotterdam, heeft Spido locaties voor een breed scala aan bijeenkomsten: of je nou een locatie zoekt voor events met 300 gasten, of voor een intiem diner tot zestig personen. De evenementenschepen zijn stijlvol aangekleed en van alle gemakken voorzien. Aan boord is alles mogelijk, van spectaculair entertainment tot een hoogwaardige culinaire invulling.

Meer inspirerende mobiele locaties

Naast bovengenoemde mobiele locaties op het water zijn er natuurlijk nog veel meer locaties te vinden. Mooie Venus zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere mobiele locaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.