Discover the finest spaces
Delen

Vijf evenementenlocaties die volledig in het teken van sport staan

We kunnen het niet ontkennen: onze Oranjefans zijn op elk sport evenement duidelijk en overvloedig aanwezig. Nederland doet het goed in veel sporten en dat is iets wat we in de zakelijke wereld ook merken. Hoe tof is het om een meeting of event bij te wonen op een locatie die sport ademt? Organiseer jouw evenement op hoog niveau bij een bekende locatie waar sport overal terugkomt. Een locatie die ontworpen is om talenten te ontwikkelen en topprestaties neer te zetten, is natuurlijk bij uitstek de perfecte setting voor een geslaagd evenement. Wij zochten er een aantal voor je uit!

SPARTA STADION

In het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland worden jouw gasten en jij als ware sporthelden ontvangen. Vanuit de eventzalen heb je overal uitzicht op het speelveld. En als je gelukt hebt, traint één van de eerste teams op dezelfde dag als jouw meeting of event. ‘Het Kasteel’, zoals het stadion ook genoemd wordt, ligt op een strategische plek net buiten het centrum van Rotterdam. Hierdoor sta je binnen een mum van tijd met beide voeten op het groene speelveld. Het team van Sparta Stadion bespreekt graag alle opties met je en opent de kasteelpoorten voor jou en jouw gasten.

OMNISPORTCENTRUM APELDOORN

Omnisport Apeldoorn is een veelzijdige locatie voor een congres, vergadering of ander evenement van 10 tot 15.000 personen. De locatie is centraal gelegen in Nederland en beidt gratis parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Sinds Omnisport het convenant gezonde voeding heeft ondertekent maken zij zich nog sterker voor het bieden van een gezonde horecabeleving tijdens jouw event. De locatie is van alle moderne gemakken voorzien. Vergaderzalen zijn plug and play en alle congreszalen en subruimten zijn vorig jaar gerestyled met een knipoog naar sport. Sport die duidelijk terugkomt met bijvoorbeeld het WK volleybal voor dames en het NK baanwielrennen!

PHILIPS STADION

Of het nu gaat om een vergadering, brainstormsessie, congres of zakelijk feest. Deze bijzondere locatie maakt indruk en ademt topsport en vitaliteit. Hoe eenvoudig, creatief of uitgebreid de wensen ook zijn. Philips Stadion heeft de faciliteiten, kwaliteit en ervaring in huis om ieder evenement tot een groot succes te maken. Op deze plek zijn al vele successen en overwinningen gevierd. Ervaar het zelf en scoor met jouw event in het Philips Stadion!

HOTEL PAPENDAL

Aan de rand van de Veluwe vind je de meest veelzijdige en unieke locatie in het hart van de Nederlandse topsport; Hotel Papendal. Jouw locatie als het gaat om het organiseren van congressen, seminars, teambuildingsactiviteiten of online evenementen. Op Papendal bereiden ruim 300 topsporters zich elke dag voor op grootse prestaties met Olympische doelstellingen. Met de unieke ligging aan de rand van het natuurgebied de Veluwe en slechts vijf kilometer vanaf Arnhem, een uitstekend startpunt voor jouw evenement. Papendal beschikt over diverse evenemententerreinen variërend in capaciteit van 10 tot 10.000 personen. Daarnaast staat er altijd een gezonde maaltijd op het menu!

WOUDSCHOTEN HOTEL & CONFERENTIECENTRUM

Op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare in het midden van Nederland ligt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. De locatie is daarbij helemaal ingericht op congressen en meerdaagse bijeenkomsten. Exclusiviteit voor een congres is mogelijk door de Woudvleugel af te huren met plenaire zalen, breakouts, een eigen foyer met standruimte en een eigen garderobe. Even ontspannen voor of na het event is gemakkelijk. Het landgoed gaat namelijk over in het prachtige Nationale Park Utrechtse Heuvelrug en biedt een oase van rust die je zelf wil ervaren.

Meer inspirerende locaties in het teken van sport

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties waar sport overal aanwezig is. Mooie sportlocaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere sportaccommodaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.