Discover the finest spaces
Delen

Vijf unieke landgoederen voor een onvergetelijk buiten event

Stel je eens voor: een prachtig landgoed met kleurrijke tuinen en een statig en stijlvol landhuis of kasteel waar je je gasten verwelkomt. Na het inhoudelijke deel van je event lopen jullie naar buiten om te proosten in het zonnetje. Of kies er gewoon voor om er helemaal een buiten event van te maken op het landgoed! The sky is the limit bij dit type evenementenlocaties. Wij zetten vijf unieke landgoederen voor een buiten event voor je op een rijtje. Voor ontmoetingen in stijl!

DE LANDGOEDERIJ | BUNNIK

Op een prachtige plek aan het water van de Kromme Rijn in Bunnik ligt De Landgoederij. Een grote rustieke boerderij die compleet gerenoveerd is tot een moderne, trendy evenementenlocatie. Er zijn vijf zalen, vier terrassen en een grote tuin. Door het grote outdoorterrein is de Landgoederij ideaal voor allerlei soorten bijeenkomsten in de open lucht zoals een netwerkevent of een actief bedrijfsuitje. Het naastgelegen Kasteel Cammingha vormt niet alleen een fraai decor, maar is zowel los als complementair aan De Landgoederij in te zetten als locatie voor vergaderingen en exclusieve diners. Zo is er een bijzondere plek voor ieder event!

CHÂTEAU ST. GERLACH | VALKENBURG A/D GEUL

Je gasten ontvangen in een omgeving waar je even helemaal ontsnapt aan alle haast en hectiek van alledag? Waar de focus volledig op jouw buiten event ligt en je gasten in de pauzemomenten inspiratie opdoen in de wijngaard of tussen de kunst in de kasteeltuin? Daarvoor moet je op het landgoed van Château St. Gerlach zijn. Er zijn maar liefst vijftien zalen verdeeld over het kasteel, de kasteelhoeve en het Paviljoen. Geniet van een lunch bij Les Salons om daarna samen te komen in één van de vergaderruimtes. Of ga voor een outdoor meeting met na afloop een heerlijke barbecue of livecooking ervaring!

KASTEEL DE VANENBURG | PUTTEN

Het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg ligt in Putten, centraal gelegen in Nederland in een sfeervolle landelijke omgeving op de Veluwe. Deze idyllische venue heeft tien eventruimtes met elk een eigen sfeer. Prachtige plafondschilderingen, hoge ramen en klassiek gestylede zalen zorgen voor een unieke ervaring en de bosrijke omgeving wekt ongetwijfeld een goede dosis inspiratie op. Voor een buiten event kun je terecht op het gezellige Tuinterras. Bijvoorbeeld voor een borrel, receptie of de ontvangst van je event. Het kasteel biedt ook 52 prinsheerlijke hotelkamers zodat je de locatie niet hoeft te verlaten nadat jullie tot in de late uurtjes hebben genoten van de buitenlucht.

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE | BAARN

Wanneer je vergadert op deze prachtige, groene en inspirerende plek merk je dat de energie stroomt, waardoor je het maximale uit je event haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting. En al helemaal in de bosrijke omgeving van Kasteel de Hooge Vuursche. Maak je hoofd leeg tijdens een ontspannen wandeling in de pauze over het landgoed. Of sluit je event af op het terras of bordes met een heerlijke barbecue en borrel. Je kunt ook het groepsgevoel versterken door zowel de binnen als buiten mogelijkheden van deze locatie te gebruiken. Maak bijvoorbeeld samen een wandeling met een boswachter, leer schapendrijven of krijg een ijsbad training.

WOUDSCHOTEN HOTEL & CONFERENTIECENTRUM | ZEIST

Op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare in het midden van Nederland ligt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. De locatie is daarbij helemaal ingericht op congressen en meerdaagse bijeenkomsten. Exclusiviteit voor een congres is mogelijk door de Woudvleugel af te huren met plenaire zalen, breakouts, een eigen foyer met standruimte en een eigen garderobe. Even ontspannen voor of na het informatieve gedeelte van je event is gemakkelijk. Op het stijlvolle dakterras bijvoorbeeld: de ideale locatie voor een borrel of diner. Het landgoed gaat bovendien over in het prachtige Nationale Park Utrechtse Heuvelrug en biedt een oase van rust die je zelf wil ervaren.

Meer landgoederen voor een buiten event

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere landgoederen voor een buiten event. Mooie venues zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.