Discover the finest spaces
Delen

Hotspot alert: vijf trendy evenementenlocaties in Amsterdam Noord

Ga je een congres, presentatie, bedrijfsfeest, meeting of ander soort event organiseren in Amsterdam? Laat het drukke en toeristische centrum dan eens links liggen en ontdek het hippe stadsdeel Noord. Hier schieten steeds meer toffe evenementenlocaties als paddenstoelen uit de grond. Je vindt hier veel meer rust, veel minder parkeerproblemen dan in het centrum én vooral heel veel hotspots. Benieuwd? Wij zetten vijf trendy evenementenlocaties in Amsterdam Noord voor je op een rij!

VEERHUIS AAN HET IJ

Ontvang je gasten in je eigen privé huis, met eigen tuin en uitzicht op het IJ! Het Veerhuis aan het IJ is een droomlocatie voor groepen tot 100 personen per tuin. Regel een boot en trakteer je gasten op een prachtige vaartocht naar de besloten haven van GVB Veren, waar deze locatie ligt. Vanuit de privé tuin heb je een schitterend uitzicht op voorbijvarende schepen. Het buitenterrein is deels overdekt met een hippe stretchtent, inclusief geluidsinstallatie, vuurkorven en terrasverwarming. Zodat je bij mooi weer en bij regen comfortabel staat. Binnen zijn verschillende ruimtes voor sfeervolle en intieme meetings of presentaties. Een venue die indruk maakt!

HOOGTIJ

In een glazen kas op een imposant dakterras in Amsterdam Noord vind je de bijzondere evenementenlocatie Hoogtij. Hier heb je een geweldig uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Hoogtij is een prachtige plek voor een intieme of juist grootse borrel, private dining, een bedrijfsfeest of ander soort event. Je kan hier in totaal met maar liefst 200 personen terecht. Gebruik het Dakterras als centrale hub om bij te kletsen, te netwerken of te genieten van het uitzicht. Verder kunnen ook de Oranje Toren en de GYM gebruikt worden als break-out ruimte. Maak onvergetelijke herinneringen op deze spectaculaire locatie!

EYE FILMMUSEUM

Laat jouw event bij Eye de ogen van je gasten openen. Alleen al de spectaculaire architectuur en de inspirerende omgeving langs het water laten een onuitwisbare indruk achter. Zoals je van een filmmuseum mag verwachten zijn er vier comfortabele filmzalen met topkwaliteit beeld en geluid. Dit is dé plek waar film gekoesterd en gevierd wordt. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Waar het bruist en je anders leert kijken. Voor de catering zijn er stijlvolle en lichte foyers en er zijn vier multi-inzetbare ruimten voor onder andere vergaderingen en workshops. Een productiepresentatie, congres, receptie, kick-off of bedrijfsfeest: hier wordt alles gegarandeerd een filmische beleving.

IJVER

Al sinds deze locatie opende, middenin de coronacrisis, is ze ontzettend populair. Restaurant en evenementenlocatie IJver, op de NDSM-werf in Amsterdam Noord, is gebouwd in een historische scheepsbouwloods en die rauwe industriële stijl zie je terug in de inrichting. Het enorme gebouw van 600 vierkante meter heeft twee besloten vergaderruimten en een groot buiten én binnenterras. Hierdoor is er nooit een gebrek aan ruimte voor events in alle soorten en maten. Een indrukwekkende plek die je echt eens bezocht moet hebben!

DE KROMHOUTHAL

De Kromhouthal is een unieke parel aan het IJ voor bijzondere evenementen tot 3.000 personen. In deze industriële locatie van ruim 5.000 vierkante meter werden vroeger grote scheepsmotoren gebouwd. Authentieke kranen en stalen constructies vormen nu een stoer en historisch decor voor jouw congres, presentatie, bedrijfsfeest of ander soort event. De Kromhouthal is niet alleen adembenemend groots en imposant, maar ook ongekend flexibel. Hier is namelijk ongeveer alles mogelijk. Verras jouw gasten met een spectaculair event die ze zich nog jaren zullen herinneren!

Meer evenementenlocaties in Amsterdam Noord

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer toffe evenementenlocaties in Amsterdam Noord. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in Amsterdam! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.