Discover the finest spaces
Delen

Vijf intieme en sfeervolle private dining locaties in Amsterdam

Een intiem moment om samen jullie successen te vieren. Om te proosten op dat nieuwe project. Of juist om relaties mee te nemen in jullie toekomstplannen. Private dining is het perfecte soort event voor al deze momenten en nog veel meer. De tafel is gedekt en niemand komt jullie ‘bubbel’ verstoren. Alleen om je glas bij te vullen of een nieuw gerecht te brengen misschien. Maar waar vind je venue voor zo’n diner in Amsterdam die bij jullie past? Geen nood, wij zetten vijf intieme private dining locaties in Amsterdam voor je op een rij. 

HET VAUDEVILLE THEATER

Aan het water van de Singel ligt de bijzondere, intieme locatie Het Vaudeville Theater. Hier was vroeger variété toneel te zien en nu kun je er terecht voor allerlei soorten events tot 22 personen. Vooral de enorme raampartij maakt deze locatie uniek want dit zorgt voor een bijzondere lichtinval. De interieurarchitecten van The Loft hebben de ruimte sfeervol en huiselijk ingericht waardoor je je er meteen thuis voelt. De ideale setting dus voor een bijzondere private dining ervaring. Het Vaudeville Theater heeft een groot netwerk aan vaste (biologische en lokale) cateraars, leveranciers en personeel. Alles wordt dus voor je geregeld, waardoor jij ultiem kunt genieten!

PARKZUID

In het bekende Vondelpark ligt een geweldig monumentaal gebouw dat je wellicht kent van tv. In het voormalige Vondelparkpaviljoen zat namelijk jarenlang het Filmmuseum en nu vind je er studio’s van filmfestival IDFA. Op de begane grond ligt het stijlvolle restaurant en evenementenlocatie Parkzuid. Vol gezellige zithoeken, prachtige hoge ramen met uitzicht op het park en een van de grootste terrassen van Amsterdam. Perfect voor een bijzondere private dining ervaring dus! Parkzuid heeft verschillende ruimten die gebruikt kunnen worden voor een diner. Zo is er bijvoorbeeld de Franse Kamer, met veel klassieke elementen en een perfecte akoestiek. Sfeer en rust is hier gegarandeerd!

HOOGTIJ

Over bijzondere locaties gesproken! In deze hoogste hotspot van Amsterdam komen natuur, cultuur en events samen. Hoogtij huist in een natuurlijke glazen kas op een imposant dakterras vol noorderlicht en met een spectaculair uitzicht over ‘t IJ en de skyline van de stad. De verschillende ruimten bieden een goede plek voor private dining, waarbij de glazen kas natuurlijk het meest sensationeel is. Tijdens het eten geniet je van het uitzicht, de met precisie bereide gerechten en het gezelschap van jouw gasten. Bij mooi weer kan de schuifdeur open naar het grote dakterras om ook vanaf daar te genieten van een geslaagde avond.

PLLEK

Op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal vind je Pllek. Een industriële locatie, met uitzicht over ‘t IJ en een privéstrand. Voor een rauwere private dining ervaring neem je contact op met deze venue. Het personeel ontvangt je met een warm hart en je vindt er het grootste groene restaurant van Amsterdam. De locatie is duurzaam en kookt voor 75% vegetarisch. Naast een walking dinner en shared dining is er een eigen bar of cocktailbar mogelijk én een dj-set. Daarmee kunnen de voeten aan het einde van de avond van de vloer.

ROSARIUM

Rosarium is een karaktervolle private dining locatie in de bosrijke omgeving van het Amstelpark, het mooiste en kleurrijkste park van de hoofdstad. Zeker in deze tijd van het jaar is het genieten van het alom aanwezige groen. Neem voor een uitgebreide zakenlunch of voor een intiem diner plaats in één van de stijlvolle zalen met uitzicht op het park. Bij mooi weer sta je via openslaande deuren zo op je eigen privé-terras, midden in het groen. Groepen van groot tot klein genieten bij Rosarium in alle rust van de vertrouwelijke sfeer, persoonlijke benadering en de verfijnde culinaire verzorging!

Meer private dining locaties in Amsterdam

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer private dining locaties in Amsterdam. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.