Discover the finest spaces
Delen

Deze nieuwe evenementenlocaties wil je in 2019 niet missen

Als organisator van events ben je altijd op zoek naar nieuwe evenementenlocaties. Maar de ontwikkelingen in locatieland gaan razendsnel en achter de schermen wordt al druk gebouwd aan de venues van de toekomst. Welke nieuwe locaties moet je de komende tijd in de gaten houden? Wij zetten de grootste openingen van 2019 voor je op een rij!

DE UTRECHTSE STADSVRIJHEID (DUS)

Een nieuwe creatieve vrijplaats aan de rand van Utrecht: dat is De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS). Een industrieterrein aan het Amsterdam-Rijnkanaal kreeg nieuw leven ingeblazen door het team achter DeFabrique en werd ontwikkeld tot een ware ‘meeting playground’. Het is een plek waar je al schommelend geniet van een vers gebrande koffie. DUS staat voor de ruimte en vrijheid om te experimenteren en innoveren!

INNTEL HOTEL UTRECHT CENTRE

Het gloednieuwe Inntel Hotel Utrecht Centre is de nieuwe spot voor meetings, gelegen op een strategisch en inspirerend knooppunt in de Domstad. Het viersterrenhotel krijgt vijf multifunctionele meeting rooms, met plek tot 250 personen, op de bovenste – 11e – verdieping en een uitzicht over heel Utrecht. Met een ligging direct naast het station en in het centrum van het land is de locatie uitstekend bereikbaar.

OESTERDAM

Midden in Nationaal Park Oosterschelde, omringd door de zilte lucht, verrijst dé nieuwe hotspot Marina Beachclub Oesterdam. Geniet van de rust die privé-eiland Oesterdam geeft: de trendy locatie is omringd door water, maar toch perfect bereikbaar en centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Overnacht met je groep in de luxe hotelsuites of in de villa’s op het resort. Met ongekende mogelijkheden voor binnen én buiten kun je hier terecht voor van alles; van een intieme private dining tot een congres voor 200 personen of een groots evenement met 900 personen!

BUITENPLAATS KAMERYCK

Van buitenplaats in de weilanden tot indrukwekkende moderne congreslocatie: die transformatie onderging Buitenplaats Kameryck. Met liefst twaalf subzalen en een grote plenaire zaal kan je hier terecht met groepen tot 400 personen. En met een spectaculaire videowall is de locatie van de meest moderne technieken voorzien. Maar vergis je niet, de locatie is na de verbouwing duurzamer en groener dan ooit!

IJVER

In het voorjaar van 2019 opent restaurant IJver haar deuren op de historierijke en industriële NDSM-werf in Amsterdam-Noord. IJver is een uniek project: een bijzonder pand met een speciale verdieping die opgedeeld kan worden in verscheidende ruimtes. Het pand bevindt zich in de misschien nog wel indrukwekkendere honderd jaar oude scheepsbouwloods. Mede door de combinatie van terrassen binnen en buiten deze loods, een luchtbrug en een zee van parkeergelegenheid is IJver een te gekke locatie voor bedrijfsevenementen van 5 tot 500 man!

CAPITAL C

De voormalige Diamantbeurs in het centrum van Amsterdam is vanaf 2019 hét nieuwe centrum voor de creatieve industrie! Van advertising tot design en van kunst tot communicatie: alle creatieve domeinen komen hier samen. Of je nou afspreekt in een van de speciale meeting ruimtes, het grand café of de indrukwekkende sky lounge, het hele gebouw is prachtig ingericht door een groep kunstenaars, topontwerpers en jong talent!

MUSEUM DE LAKENHAL

In het voorjaar van 2019 opent Museum De Lakenhal na lange tijd gesloten te zijn voor het publiek. Bij de verbouwing wordt een functioneel gebouw toegevoegd aan het bestaande museum, met een ontwerp dat het historische karakter aan een moderne nieuwbouw verbindt. De vernieuwde tentoonstellings- en ontvangstruimtes bieden verschillende mogelijkheden voor congressen, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Dit artikel is tot stand gekomen met dank aan het Locatieonderzoek 2018 | 2019

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.