Marina Beachclub Oesterdam

Hotspot voor events op een luxe eilandresort

Droom jij ervan een event te organiseren op een luxe eilandresort? Dat kan veel dichterbij huis dan je zou denken! Oesterdam is een prachtig resort op een privé eiland midden in de Oosterschelde – centraal gelegen tussen Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en België. Sinds 2019 is hier de Marina Beachclub geopend en kan je hier terecht met groepen tot 900 personen, waarbij ook overnachten tot de mogelijkheden behoort.

Stel je voor: je arriveert op Oesterdam, een privé-eiland dat vrijwel geheel omsloten wordt door water. Voor je ligt een hagelwit strand met houten cabana’s, een stijlvol restaurant met hotel en daaromheen tientallen luxe villa’s. Je blik volgt een overvliegende zeemeeuw die verderop neerstrijkt op een paal in de jachthaven. Tientallen masten van zeiljachten deinen zachtjes op het water heen en weer. Je waant je even op Ibiza, in dit paradijsje waar jij straks je gasten mag verwelkomen!

Oesterdam Events

Het gloednieuwe hoofdgebouw van Oesterdam is gelegen op de langste dam van de Deltawerken. Het gebouw heeft een prachtige ligging direct aan de jachthaven, met een gezellig terras dat uitkijkt op het zonnige cabanastrand. Bij het terras hoort de dining&lounge, het trendy restaurant waar je binnen of buiten kunt genieten van een verzorgde lunch, borrel of een heerlijk diner. Dat kan ook in besloten kring: met kleine groepen kun je hier terecht in de exclusieve private dining ruimte en heb je zelfs toegang tot een eigen privé-terras.

Boven het restaurant is ruimte gecreëerd waar de zakelijke gast in besloten setting terecht kan voor vergaderingen, presentaties, maar ook zeker voor feestelijke bijeenkomsten. De ruime Event Room is de grootste ruimte: geschikt voor bijvoorbeeld congressen, seminars of feesten tot 200 personen. De ruimte is stijlvol ingericht en is prachtig open en lichte door het hoge plafond en rondom ramen met uitzicht over het water. Maar het allermooist aan deze ruimte is de directe toegang tot de Rooftop: het indrukwekkende privé dakterras met buitenbar. De ideale plek voor een borrel of walking dinner na afloop van je event, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier buiten te vergaderen of een mooi diner op te dienen aan gedekte tafels.

Meetings en events

Naast de Event Room liggen vier fraaie vergaderzalen, geschikt voor zo’n 20 tot 40 personen per zaal. Is de Event Room met de Rooftop en de twee naastgelegen zalen nog niet groot genoeg voor wat jij in gedachten hebt? Het is ook mogelijk om de gehele Marina Beachclub, inclusief restaurant af te huren. De gehele locatie biedt plek aan zo’n 900 mensen, en dan kun je ook nog gebruik maken van het cabanastrand en beide terrassen met buitenbar.

Met de nieuwe Marina Beachclub heeft Oesterdam ruime mogelijkheden voor events en meetings in een stijlvolle setting. Maar een locatie als Oesterdam, met een groot buitenterrein en waar je maar kijkt water, schrééuwt natuurlijk ook om buitenevents en activiteiten! Even verderop op het terrein bevindt zich de Outback, een terrein van 5000 m2 waar je bijvoorbeeld een groot foodfestival in de buitenlucht organiseert. Voor een actieve break kun je hier kiezen uit meer dan 50 activiteiten op het land en het water. Er zijn activiteiten waar je energie van krijgt, zoals van paintball, buggy rijden of stuiterend over het water op een RIB – maar ook rustgevender breaks behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Verblijf op Oesterdam

Het minst leuke deel van een event op zo’n heerlijke locatie is het einde, wanneer iedereen weer naar huis moet. Gelukkig kan je dat einde bij Oesterdam nog even uitstellen met een overnachting in het luxe resort! Er is een gloednieuwe hotel in de twee zijvleugels van het gebouw, met 34 comfortabele twee- en vier-persoons hotelsuites. Maar dat is niet alles, want je kunt ook terecht in de luxe vakantievilla’s. De villa’s zijn er in verschillende grootte, geschikt voor groepen van 4 tot 16 personen. De unieke watervilla’s zijn ontworpen door topdesigner Piet Boon, en hebben een schitterende ligging met een veranda, tuin en aanlegsteiger aan het water van het Zoommeer. En met een lekker welkomstdrankje, opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, eindschoonmaak en Rituals pakketje doet een overnachting in deze villa’s niets onder voor een verblijf in het hotel.

Je kent ongetwijfeld dat heerlijke gevoel wanneer je net arriveert op je vakantiebestemming: na een lange reis zet je je koffers neer en is het tijd om te genieten. Dat gevoel is precies wat je ervaart wanneer je aankomt bij Marina Beachclub Oesterdam. Of je hier nou komt voor een meeting of lunch met uitzicht op het water, voor een diner of een spetterend feest op de Rooftop, of een congres of presentatie in de Event Room: Oesterdam is the place to be!