Discover the finest spaces
Delen

5 locaties voor een succesvolle kick-off meeting

Bij sommige mijlpalen moet je even samen stil staan. Of het nou gaat om de aftrap van een nieuwe campagne, het begin van een verandertraject, of simpelweg een nieuw kalenderjaar; een goede kick-off meeting zorgt dat je team op één lijn zit en met positieve energie van start kan. En wat zorgt er nou voor meer energie dan een hele mooie locatie, ver van de beslommeringen op de werkvloer? Wij bezochten vijf verrassende kick-off meeting locaties!

VRIJ IN CULEMBORG

Een hele locatie voor jouw groep alleen? Bij VRIJ in Culemborg is exclusiviteit geen optie, maar standaard. Deze schitterende verbouwde boerderij ligt prachtig in het groen, op het landgoed van een voormalig fruitbedrijf. De locatie beschikt over verschillende ruimten, geschikt voor kleine bijeenkomsten tot events met 100 personen. Zo zijn er de intieme zichtkamer met uitzicht op de Lek, een moderne boardroom, en de ruime, open Deel, waar je kunt genieten van een vers bereide lunch, gezellige borrel of diner. Maar gebruik de locatie vooral zoals jij dat wilt: het belangrijkst is dat je je thuis voelt!

LLOYD HOTEL AMSTERDAM

Het Lloyd Hotel is gevestigd in een iconisch gebouw vol verrassende elementen. Voor je kick-off meeting zul je nooit in een ‘standaard’ vergaderzaaltje zitten: iedere ruimte is uniek en flexibel. Ga je voor de historische ruimte ‘The Office’ in authentieke jaren ’20 stijl, een van de prachtige Dutch Design ruimten, of verspreid je de meeting over de platformen boven het restaurant? Wat alle ruimten gemeen hebben is gratis high-speed WiFi en technisch is alles mogelijk. Met 117 hotelkamers en een geweldige ligging aan het IJ is Lloyd bovendien de ideale uitvalsbasis om per tram of boot Amsterdam te verkennen!

CHÂTEAU ST. GERLACH

Wil je écht weg uit het alledaagse? In een betoverend groen heuvellandschap in Valkenburg, vlakbij Maastricht, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Deze locatie heeft grandeur met een warme huiselijke sfeer. Het monumentale pachthof en klooster werden zorgvuldig gerestaureerd tot hotelkamers, restaurants en bijzondere locatie voor verschillende bijeenkomsten. Het historische kasteel vormt samen met het recent geopende St. Gerlach Paviljoen en Kasteelhoeve een overweldigend mooie conferentielocatie voor groepen tot duizend personen, maar ook voor intieme kick-off meetings – waarbij het prachtige landgoed alle ruimte biedt voor teambuildingactiviteiten. Je wordt met alle egards ontvangen, zodat je volledig kunt focussen op je meeting!

CITY LOUNGE APELDOORN

Zoek je een besloten, exclusieve kick-off meeting locatie? Bij City Lounge Apeldoorn vervagen storende invloeden bij de voordeur: niet voor niets is deze locatie gevestigd in voormalige bankkluizen onder het marktplein van Apeldoorn. De kluizen werden verbouwd tot een exclusieve locatie voor zakelijke aangelegenheden. Een gouden kluis, een wijnlokaal en een whisky-box zijn enkele van de bijzondere ruimten waar je in een stijlvolle setting bijeen kunt komen. De locatie is niet alleen prachtig ingericht, maar ook voorzien van multifunctionele en gebruiksvriendelijke audiovisuele middelen. Hierdoor kun je presentaties eenvoudig aansluiten en heb je altijd de perfecte beeld- en geluidskwaliteit!

LOETJE’S GARAGE

Rust en een inspirerende setting, op een steenworp van Amsterdam: Loetje’s Garage is een prachtige kick-off meeting locatie. De locatie is gevestigd op de gezellige restaurantstrip van Ouderkerk aan de Amstel in een oude garage die van binnen is gemoderniseerd. De locatie heeft een warme, uitnodigende inrichting, terwijl authentieke industriële elementen in het pand behouden bleven en zorgen voor een stoere setting. Loetje’s Garage heeft vier sfeervolle ruimten voor meetings en events die los van elkaar te gebruiken zijn en die je naar wens kunt inzetten. En natuurlijk een professionele keuken, waarin de beroemde biefstuk wordt bereid!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.