City Lounge Apeldoorn

Storende invloeden vervagen en maken plaats voor een geestverrijkende ambiance

Treed binnen bij City Lounge Apeldoorn en vergeet vrijwel direct waar u bent; storende invloeden vervagen en maken plaats voor een geestverrijkende ambiance. Een unieke locatie, stijlvol interieur, goed gastheerschap, verse producten en wereldwijde wijnen en een vijftigtal exclusieve wijnkelders. In het souterrain van een voormalig bankgebouw, onder het Apeldoornse marktplein, heeft City Lounge de kluizen en haar omringende ruimtes omgetoverd tot een eigentijdse meeting en eventlocatie. Het maar liefst 1.500 vierkante meter tellende souterrain biedt plaats aan onder andere vergaderingen, seminars en productpresentaties van 15 tot 300 personen.

An impressive entrance and stylish chambers
Nog niet eerder kreeg een historische kelderruimte onder een marktplein een dergelijke nieuwe invulling. De voormalige bankkluizen vormen, na een grondige ondergrondse verbouwing, vandaag de dag een exclusief decor voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. De indrukwekkende entree met ruim 1.000 flessen wijn leidt u via de trap naar één van de vijftig geklimatiseerde wijnkelders en de stijlvol gerenoveerde ruimtes. In het kloppende hart van het voormalig bankgebouw, de Gouden Kluis, kunt u in een luxe en besloten ambiance bijeenkomen. Deze unieke ruimte is vernoemd naar het goud en de contanten die er, achter honderden safeloketten en twee verborgen deuren, opgeslagen lagen. De ideale entourage voor een inspirerende lezing, presentatie of seminar.

Discover the new way of doing business
De overige, zorgvuldig op elkaar afgestemde, ruimtes hebben elk een eigen doel en karakter gekregen. In de voormalige telkamers en archiefkluizen bevinden zich fraaie, trendy loungeruimtes met open haarden en comfortabel meubilair. Gasten kunnen hier op een informele manier en in een stijlvolle en moderne ambiance genieten van een goed glas wijn, mogelijk uit de eigen kelder. De Champagne Lounge, met haar warme kleuren en comfortabele sofa’s en fauteuils, is een ideale omgeving voor een proeverij, een borrel of een feestavond tot 200 personen. Daarnaast beschikt de locatie over een tweetal intieme zalen, het Wijnlokaal en de Whisky Box, voor heisessies, vergaderingen of private dining tot 24 personen.

The atmosphere of a bustling metropolis as well as a charming French chateau
City Lounge Apeldoorn biedt een uniek en werelds concept midden in de centraal gelegen provincie Gelderland. De gehele beleving van City Lounge Apeldoorn is exclusief te noemen en verwachtingen worden overtroffen. Al direct bij het betreden van deze eigentijdse locatie, waant u zich in een trendy, bruisende stad als Amsterdam, Londen of zelfs New York te begeven. Eenmaal aangekomen in één van de exclusieve, private wijnkelders en lounges ervaart u de charismatische omgeving alsof u op een chateau in de Bordeaux verblijft. Een ontspannen verlengstuk van het kantoor voor ondernemend Apeldoorn en de wijde omgeving.