Discover the finest spaces
Delen

Vijf buitenlocaties met uitdagende outdoor mogelijkheden

Naast veel parkeergelegenheid is een locatie in de buitenlucht een populaire eis voor een meeting of event. Hoe heerlijk is het om tussen workshops en lezingen door even het bos in te lopen? Of om in de buitenlucht een knallend congrestival neer te zetten. Zorg voor een locatie met de mogelijkheid voor jouw deelnemers om naar buiten te gaan. Organiseer wat activiteiten buiten en je hebt gegarandeerd een enthousiaste groep die geïnspireerd weer naar huis gaat! Wij bezochten vijf bijzondere buitenlocaties met uitdagende outdoor mogelijkheden. 

LIEF AMSTERDAM

Deze rauwe en eigenzinnige locatie is dé creatieve en industriële hotspot voor zakelijke meetings en events in Amsterdam. LIEF Amsterdam is gevestigd in de oude busremise van Amsterdam West. Daarbij aangesloten vind je een groot buiten festivalterrein met ruimte voor 1.500 personen. Het buitenterrein en de binnenlocatie – met dezelfde capaciteit – transformeren voortdurend als decor van diverse events en clubavonden. LIEF Amsterdam is geheel zichzelf: edgy, tolerant, én met de meest moderne, technische infra. Je hebt er alle ruimte voor fantastische producties. Van een bedrijfsevent tot publiekslieveling en van commerciële productpresentatie tot weer een bedrijfsfestival. Uniek in omvang en mogelijkheden in de randstad. 

VILLA WESTEND

Alle zalen van Villa Westend in Velserbroek bieden een fraai uitzicht op de Westbroekplas. De locatie is te vinden aan de rand van het grote recreatiegebied Spaarnwoude (vlakbij Haarlem en op slechts 20 autominuten van Amsterdam). Met 2.500 m2 aan buitenruimte is Villa Westend dé locatie voor jouw volgende event waar gasten lekker naar buiten kunnen. Er zijn tal van buitenactiviteiten mogelijk. Wat dacht je van een festival, groot bedrijfsfeest of teambuilding op het strand en het water? De dag sluit je af met een gezellige barbecue of foodtruckdiner. Als laatste parkeer je bij Villa Westend ook nog eens helemaal gratis!

DIKKE TORENTJE

Zodra je de oprijlaan van Het Dikke Torentje in Eemnes op komt rijden, glijdt alle stress van je af. Het voelt als thuiskomen. Het kerkje is tussen 1439 en 1491 gebouwd. Het markante en intieme karakter met de authentieke details van de kerk maakt de locatie in ‘t Gooi uniek. Met twee zalen en een groot buitenterrein zijn er allerlei soorten evenementen denkbaar, zoals recepties, diners, productlanceringen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en filmopnames. De plek, het intieme karakter, het fenomenale uitzicht en de bereikbaarheid van dit verborgen pareltje maken dat je er meteen verliefd op wordt.

CHÂTEAU ST. GERLACH

In het betoverende groene heuvellandschap van Château St. Gerlach in Valkenburg vind je een unieke locatie voor meetings en events. Dit luxe hotel is gevestigd in een voormalig klooster uit de vijftiende eeuw en ligt midden tussen de boom- en wijngaarden. Dankzij de 114 kamers, suites en appartementen is de Château St. Gerlach de ideale locatie voor congressen in de buitenlucht. Het ervaren team ontvangt je met alle égards en ondersteunt je bij de organisatie van jouw event.

CHATEAU DE CLINZEAU

Zodra je de poorten van Chateau de Clinzeau in Frankrijk binnenrijdt, reis je zo’n 200 jaar terug in de tijd. Het chateau werd in 1850 gebouwd in een neoklassieke stijl die je op meerdere plekken terug ziet én voelt. Je stapt een historische wereld in, maar voorzien van alle luxe van nu. Je vindt zeven ruime slaapkamers met vijf riante badkamers in het chateau; plek voor 15 personen. Elk met eigen uitzicht op het landgoed van 26 hectare. Dit – samen met de groene ligging, de uitzonderlijke rust, het zwembad en de mogelijkheid om je hier volledig met je team terug te trekken – maakt Chateau de Clinzeau dé locatie voor een meerdaags evenement in de buitenlucht.

Meer inspirerende locaties met outdoor mogelijkheden

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties met outdoor mogelijkheden. Mooie plekken zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.