Discover the finest spaces
Delen

5 Bijzondere Congreslocaties in de provincie Noord-Brabant

Dat een kennisevent of congres echt niet in een duf zalencentrum hoeft plaats te vinden, dat wisten we natuurlijk al lang. Als organisator van zakelijke events word je op steeds meer plekken met open armen ontvangen. Locaties die voorheen gesloten waren voor publiek, bieden nu een unieke setting voor inspirerende plenaire sessies. Wij bezochten vijf congreslocaties met een unieke sfeer die standaard zijn voorzien van alle nodige presentatiemiddelen. Van autocollectie tot attractiepark en van strandpaviljoen tot technologisch onderzoekscentrum: bijzondere congreslocaties in Brabant zijn er genoeg!

EVOLUON

Vroeger was het een technologisch museum: nu is het Evoluon in Eindhoven dé iconische locatie voor congressen, evenementen en andere (zakelijke) bijeenkomsten. Zo is een plenaire presentatie tot 1.200 personen mogelijk op de ringen, is er ruim auditorium tot 460 personen, een vergadercentrum met 16 multifunctionele zalen, een restaurant en zelfs een grote binnentuin: ideaal voor alle evenementen op maat. Met een bushalte voor de deur, een eigen parkeerterrein, directe ligging aan de N2 en met zowel Eindhoven Airport en Eindhoven Centraal Station binnen 10 minuten, is deze locatie perfect bereikbaar. Laat je inspireren bij het Evoluon!

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS

Staat je congres in het teken van innovatie? Als het op technologische vooruitgang aankomt, bestaat er geen locatie die meer geschikt is dan High Tech Campus in Eindhoven. Hier, op de slimste vierkante kilometer van Europa, werken dagelijks ruim 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de technologieën en producten van morgen. Het Conference Center ligt in het hart van de Campus en beschikt over ultramoderne zalen. Deze venue host dan ook regelmatig congressen, zowel van veelbelovende start-ups als gevestigde bedrijven. Maak gebruik van de state-of-the-art presentatiemiddelen in Auditorium ‘Einstein’ en ga voor subsessies naar de 9 comfortabele vergaderruimten!

MORE-ITZ

Ga je voor een kleinschalig, high-end kennisevent? Combineer het nuttige met het aangename bij More-Itz. Deze locatie heeft de zonnige sfeer van een strandclub op Ibiza en het comfort en warmte van een Zwitsers skichalet. Ontvang je gasten op de ‘private floor’, die volledig ter beschikking staat aan jouw groep. Overdag is deze verdieping een exclusieve locatie voor meetings met groepen tot 90 personen. Sluit je congres stijlvol af met een borrel op het beach terras, met een diner in de serre of bij minder mooi weer binnen tussen de openhaarden. De bourgondische culinaire verzorging maakt jouw congres compleet!

TOYOTA WORLD

Louwman’s Toyota World in Raamdonksveer combineert de inspirerende touch van ’s werelds grootste automotive bedrijf met een spectaculaire locatie. De opvallende geodetische koepel van de hand van architect Buckminster Fuller vormt de buitenkant; binnen staat een unieke collectie Toyota’s en andere merken die Louwman & Parqui de afgelopen 90 jaar verkocht. Doe inspiratie op met boeiende learning mogelijkheden over The Toyota Way (Lean management) en de merkvisie van Toyota en host je event in een van de vele bijzondere ruimten. De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 400 personen.

BEEKSE BERGEN

Maak van je congres een beleving tussen de uitgestrekte savannes, met zebra’s, giraffen en meer dieren. Beekse Bergen heeft niet alleen het beroemde safaripark, maar ook een modern en vernieuwd Event Center met zes sfeervolle zalen, diverse buitenlocaties een groot outdoor-evenemententerrein. Combineer het inhoudelijke programma met een uitgebreide lunch, een gamedrive door het safaripark, een van de outdooractiviteiten of een Afrikaanse braai. En organiseer je een meerdaags congres? Maak het safarigevoel dan compleet met een overnachting in de vele accommodaties of in het Safari Resort. Als je ’s-ochtends wakker wordt tussen de wilde dieren is het zeker een onvergetelijk congres!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.