Discover the finest spaces
Delen

Zes zomerse evenementenlocaties waar je een geweldige bedrijfsbarbecue organiseert

De eerste voorjaarsbloemen hebben we alweer gespot: de lente komt eraan! Voor je het weet zit je weer lekker buiten te tafelen met vrienden, familie, collega’s of relaties. Daarom is nu het perfecte moment om je alvast te oriënteren op een locatie voor jullie bedrijfsbarbecue. Het moment van het jaar waarop de beste teambuilding momenten plaatsvinden én de beste ideeën ontstaan. Om je een beetje op weg te helpen hebben we zes evenementenlocaties waar je een geweldige bedrijfsbarbecue organiseert voor je op een rijtje gezet. 

THE BOATHOUSE KRALINGEN | ROTTERDAM

The Boathouse Kralingen staat op een fantastische plek in het Kralingse Bos: midden in de natuur, maar tegelijkertijd op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Dit robuuste en stoer ogende paviljoen combineert een trendy design interieur met een waanzinnig weids uitzicht over de Kralingse Plas. The Boathouse heeft bovendien ruimte tot maar liefst 500 gasten en je hebt de locatie altijd exclusief voor jezelf. De mogelijkheden voor jullie bedrijfsbarbecue zijn eindeloos: denk bijvoorbeeld aan meerdere barbecues verdeeld over het spectaculaire terras met buitenbar, live cooking en alle catering op maat gemaakt voor je gasten. Laat de zomer maar beginnen!

HOOGTIJ | AMSTERDAM

In een glazen kas op een imposant dakterras in Amsterdam Noord vind je de bijzondere evenementenlocatie Hoogtij. Hier heb je een geweldig uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Hoogtij is een prachtige plek voor een intieme of juist grootse barbecue, private dining, een bedrijfsfeest of ander soort event. Je kan hier met 120 man terecht met het Dakterras als centrale hub om bij te kletsen, te netwerken rondom de barbecue of te genieten van het uitzicht terwijl je eet. Verder kunnen ook de Oranje Toren en de GYM gebruikt worden als break-out ruimte. Luid de zomer in op deze spectaculaire locatie!

PAVILJOEN HET BUITENHUIS | EWIJK

Als er een evenementenlocatie is waar het festivalgevoel 365 dagen per jaar aanwezig is, dan is het Paviljoen Het Buitenhuis in Ewijk wel. Hier organiseer je bijvoorbeeld een spectaculaire late-night barbecue met cocktails en pizza’s uit houtgestookte ovens als extraatje. Er zijn meerdere (drijvende) terrassen en pleinen waar je gasten kunnen netwerken en van het eten kunnen genieten. Zo heeft het Buitenplein bijvoorbeeld uitzicht op het water en zit je heerlijk in de schaduw van een eeuwenoude wilgenboom. Op alle buitenlocaties kunnen bovendien brainstormsessies, presentaties of andere soorten events gehouden worden: beeld, geluid en licht is gewoon aanwezig!

LIEF AMSTERDAM

Deze rauwe en eigenzinnige locatie is dé creatieve en industriële hotspot voor zakelijke meetings en events in Amsterdam. LIEF Amsterdam is gevestigd in de oude busremise van Amsterdam West. Daarbij aangesloten vind je een groot buiten festivalterrein met ruimte voor 1500 personen, ideaal dus voor bijzondere barbecues. Het buitenterrein en de binnenlocatie – met dezelfde capaciteit – transformeren voortdurend als decor van diverse events. LIEF Amsterdam is geheel zichzelf: edgy, tolerant, én met de meest moderne, technische infra. Je hebt er alle ruimte voor fantastische producties. Van een bedrijfsevent tot publiekslieveling en van commerciële productpresentatie tot een bedrijfsbarbecue. Uniek in omvang en mogelijkheden in de Randstad.

MORE-ITZ | DRIMMELEN

Aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch in Drimmelen vind je het multifunctionele strandpaviljoen More-Itz. Deze locatie heeft de zonnige sfeer van een strandclub op Ibiza en is dus de perfecte locatie voor jullie bedrijfsbarbecue of ander soort event. Ontvang je gasten op de ‘private floor’ met aan drie kanten zicht op het water, exclusief voor jouw meeting tot 110 personen. Of gebruik een of meerdere break-out ruimten op de begane grond. Sluit je meeting of event vervolgens af met een borrel in de serre aan de haveningang of een bijzondere barbecue op het beach terras. De bourgondische culinaire verzorging maakt jouw event compleet!

UP EVENTS | AMSTERDAM

Op het grote evenemententerrein van UP Events aan de groene rand van Amsterdam is bijna alles mogelijk. Er is een strand met twee beachclUP’s, palmbomen en buitenbars voor grootse barbecues of andere events met een zomers tintje. Maar ook zeven totaal verschillende loodsen –  die allemaal een eigen terras hebben – voor bijvoorbeeld congressen, presentaties of workshops. Op zoek naar een leuke afsluiter? Je kunt hier kiezen uit meer dan honderd teambuilding activiteiten, zowel sportief als creatief. Daarna zorgt jullie persoonlijke chef voor de meest culinaire gerechten van de barbecue. Met 45.000 m2 aan terrein vol mogelijkheden is fun gegarandeerd!

Meer bijzondere locaties

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties waar je een geweldige bedrijfsbarbecue organiseert. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.