Discover the finest spaces
Delen

De leukste en gezelligste kerstuitjes voor 2022

Samen met collega’s het jaar goed en feestelijk afsluiten, is heel belangrijk. We hebben immers een paar bijzondere jaren achter de rug waarna jullie je in 2022 weer van jullie beste kant hebben laten zien! Dat betekent: samen proosten op alles wat er is bereikt, samen dansen en natuurlijk genieten van heerlijke eten in een kerstige sfeer. Een kerstuitje, eindejaarsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsevent boeken kan nog steeds. Op veel bijzondere evenementenlocaties is er namelijk van alles te doen! In deze lijst verzamelen wij de leukste kerstuitjes voor dit jaar zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen. 

FORTEILAND IJMUIDEN | FORTEILAND WINTERLAND

Met honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven staat Forteiland IJmuiden in vuur en vlam tijdens de wintermaanden. Binnen het kerstprogramma ‘Forteiland Winterland’ kun je onder andere op wijnproefexpeditie, je agressie kwijt tijdens het luchtbuksschieten op een versierde kerstboom of een workshop hapjes maken volgen. Ook word je natuurlijk flink verwend met onder andere warme chocolademelk, glühwein, gevuld speculaas, een feestelijk buffet en een ijsdessert. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een actief en dynamisch kerstuitje, winteruitje, eindejaarsfeest of kerstborrel.

DE KAAP | WINTER WONDERLAND

Evenementenlocatie De Kaap in Zoelen staat bekend om de tientallen sportieve, culturele of culinaire activiteiten die je er kunt doen als onderdeel van je event. Tijdens een kerstuitje, eindejaarsevent of winterse borrel bij De Kaap gebeurt dit natuurlijk in een echt Winter Wonderland! Bij deze locatie stel je zelf het programma samen dat bij jullie past. Van Expeditie Robinson spel, muziekbingo en VR games tot rijden met E-Choppers.

KERST BIJ MORE-ITZ

Aan kerstsfeer geen gebrek bij restaurant en evenementenlocatie More-Itz in Drimmelen. In december pakken ze hier een complete vrachtwagen uit met dozen vol kerstspullen. Terwijl je uitkijkt op het water geniet je hier bijvoorbeeld van een winter barbecue in de buitenkeuken op het verwarmde terras. Of je pakt uit met een groots kerstfeest waarbij jullie na het diner een dans work-out doen tussen de kerstbomen waarna verschillende DJ’s zorgen voor een afwisselend dansfeest met allerlei genres in verschillende ruimten.

DOWN UNDER ON ICE

Sinds begin december vind je bij restaurant en evenementenlocatie Down Under in Nieuwegein een enorme ijsbaan van ruim tweehonderd vierkante meter. Down Under On Ice is exclusief af te huren voor allerlei soorten events zoals kerstborrels of nieuwjaarsrecepties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teamuitje waarbij je wordt ontvangen met warme chocolademelk of glühwein waarna je één of twee uur gaat schaatsen. Daarna genieten jullie bijvoorbeeld van een driegangendiner in het restaurant van Down Under. Ben je met meer dan honderd personen? Organiseer dan je winterevent op de ijsbaan met o.a. een silent disco op de baan en een winter barbecue. Natuurlijk kunnen vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk hier ook niet ontbreken.

WINTER IN HET NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

Vanaf 3 december is het winter in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De ijsbaan is weer terug op het entreeplein, dus er kan ouderwets worden geschaatst tijdens jullie kerstborrel of nieuwjaarsevent. Ook kunnen jullie hard aan de slag met boren, gutsen, schaven, zeefdrukken of borduren in de Ambachtenwerkplaats. Daarna stellen jullie je eigen kerstpakket samen op de sfeervolle kerstmarkt die nog tot 21 december te bezoeken is of je geniet van de prachtig verlichte kermis. Wintersfeer gegarandeerd!

WONDR | DISNEY EXPERIENCE

Bij de magische evenementenlocatie WONDR in Amsterdam beleef je sinds 9 december een bijzondere Disney Experience in kerstsfeer. Eén van de vele ruimten is ingericht met feestelijke kerstbomen, een open haard en natuurlijk Disney figuren zoals Mickey Mouse. Een ideale locatie voor een kerstevent waarbij iedereen zijn of haar familie mee kan nemen! Kinderen kunnen onder andere een brief naar de kerstman sturen en spelen met Mickey en zijn vrienden.

Heb jij een tip voor een kerstconcept dat niet in deze lijst mag ontbreken? Mail de redactie!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.