Discover the finest spaces
Delen

10 verrassende locaties voor een inspirerende bijeenkomst

Tijdens een vergadering, workshop, congres of andere soort bijeenkomst is de locatie waar je zit ontzettend belangrijk. Een inspirerende plek zorgt voor de broodnodige creatieve energie die je event tot een succes maakt. Wij zetten tien verrassende evenementenlocaties voor je op een rij die net even anders dan anders zijn. Voor bijeenkomsten waarmee je indruk maakt. 

BUITENPLAATS KAMERYCK, KAMERIK

De natuur speelt de hoofdrol bij Buitenplaats Kameryck middenin de Randstad. Hier heb je een enorm landgoed tot je beschikking en er zijn maar liefst twaalf zalen voor allerlei soorten events. Dit betekent ongekende mogelijkheden om elkaar op een veilige manier te ontmoeten. Kijk uit over het water en laat je inspireren door de natuur tijdens bijvoorbeeld een workshop, vergadering of presentatie. Blijven slapen kan ook, in één van de unieke Veldhuysjes op het terrein. Handig tijdens een meerdaagse heisessie! Bij deze bijzondere evenementenlocatie laat je de waan van alledag even achter je om je optimaal te concentreren op jouw bijeenkomst.

Lees meer over deze venue

KAREL V, UTRECHT

Bij Grand Hotel Karel V vind je iets wat bijna nergens mogelijk is: 10.000 vierkante meter aan tuinen middenin Utrecht. Hierdoor kun je elkaar in alle rust en op veilige afstand ontmoeten. Zo zijn er twee tuinen vol met bijzondere bomen en planten: de ‘Manschappentuin’ en de ‘Officierstuin’. Genoemd naar de tijd waarin er een militair hospitaal in het monumentale gebouw gevestigd was. Daarnaast zijn er maar liefst dertien unieke zalen voor verschillende groepsgroottes. Ook meerdaagse bijeenkomsten of heisessies zijn hier ideaal vanwege de 121 sfeervolle hotelkamers en de bistro en het restaurant van Karel V. Een complete toplocatie vol mogelijkheden!

Lees meer over deze venue

LANDGOEDHOTEL VILLA VENNENDAL, NUNSPEET

Bij Landgoedhotel Villa Vennendal hebben ze idee ‘buiten naar binnen halen’ wel erg letterlijk genomen: hier staan namelijk echte berkenbomen die gekapt zijn op het landgoed in de vergaderzalen. Hertengeweien, vogelhuisjes en andere kleurrijke details zorgen voor een verrassende en ontspannen sfeer. De zes ruime vergaderruimten zijn dankzij de flexibele wanden gemakkelijk groter te maken. Blijven eten of wat drinken? Dat kan in restaurant De Eetkamer of Tante’s Bistro. Bovendien zijn er 75 stijlvolle hotelkamers voor meerdaagse bijeenkomsten waardoor je het prachtige rustieke landgoed niet hoeft te verlaten en je kan laten onderdompelen in rust en natuurschoon.

Lees meer over deze venue

KASTEEL DE VANENBURG, PUTTEN

Kroonluchters, hoge ramen en de grandeur van een historisch landhuis vind je bij Kasteel de Vanenburg. Deze evenementenlocatie ligt op een authentiek 17e-eeuws landgoed van maar liefst 13 hectare, in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Er is een indrukwekkend Auditorium, verschillende vergaderruimten en een geweldige keuken die de catering tijdens je event kan verzorgen of waar je terecht kan voor een diner met relaties. Heisessies of meerdaagse bijeenkomst? Geniet van een prinsheerlijk overnachting in een van de 52 luxe hotelkamers. Kasteel De Vanenburg is dé plek om te verrassen en er even helemaal uit te zijn.

Lees meer over deze venue

MOOIRIVIER, DALFSEN

Mooirivier is een idyllisch hotel op een bijzondere plek aan de Vecht, met unieke vergadermogelijkheden. Hier ben je ver weg van alle drukte en kom je even helemaal tot rust omringd door prachtige natuur. Maar daarnaast wordt je creativiteit ook geprikkeld door de moderne en unieke inrichting van de twaalf ruime eventruimten met elk een eigen sfeer. Ver weg hoef je hier niet want er zijn negentig comfortabele hotelkamers en een restaurant met een geweldig terras aan het water. Alles op één plek dus. Perfect voor vergaderingen, presentaties, trainingen of meerdaagse bijeenkomsten op veilige afstand. Een inspirerende en complete business hideaway!

Lees meer over deze venue

OESTERDAM, THOLEN

Jouw bijeenkomst op een luxe eilandresort? Oesterdam is een verborgen eilandparadijsje op de grens van Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en België. Hier proef je het luxe Ibiza-gevoel bij de gloednieuwe Marina Beach Club die helemaal is ingericht als moderne evenementenlocatie. Er is een grote eventzaal waar je op veilige afstand een presentatie, vergadering of meerdaagse bijeenkomst kunt houden. Ook is er een restaurant met meerdere terrassen. Blijven slapen kan ook: in de luxe hotelkamers of de vakantievilla’s aan het water. Dit resort heeft alles wat je je kunt wensen omringd door water en natuur: wat wil een mens nog meer?

Lees meer over deze venue

HOTEL THEATER FIGI, ZEIST

Een completere locatie dan Hotel Theater Figi vind je niet snel. Hier kun je allerlei soorten bijeenkomsten organiseren, genieten van een heerlijke lunch of diner van het Grand Café én blijven slapen in één van de 97 hotelkamers. Maar het hoogtepunt van deze bijzondere locatie zijn de theaterzalen met rood pluche, professionele verlichting en een enorm toneel. Alle grandeur die je van een theaterzaal verwacht. Al deze mogelijkheden betekent ook veel ruimte om veilig samen te komen. ‘Het is een tijd waarin alles anders is, maar anders kan ook uniek zijn’, aldus Figi. Inspiratie gegarandeerd dus op een historische plek vol geschiedenis!

Lees meer over deze venue

FORT RESORT BEEMSTER, ZUIDOOSTBEEMSTER

Bij de prachtige locatie Fort Resort Beemster worden originele historische stijlkenmerken gecombineerd met een eigentijdse, warme inrichting. Het fort, dat is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, heeft een luxe en populaire spa en wellness, twee restaurants, zestien stijlvolle hotelkamers en twee bijzondere ruimten voor allerlei soorten bijeenkomsten. Ideaal voor trainingen, vergaderingen of meerdaagse heisessies omdat je hier echt even weg bent van alles en overal om je heen inspiratie kunt vinden. Er zijn namelijk maar weinig historische forten die zo’n spectaculaire transformatie ondergingen als Fort Resort Beemster. Laat je onderdompelen in de luxe en historische details van deze inspirerende locatie!

Lees meer over deze venue

KONTAKT DER KONTINENTEN, SOESTERBERG

De ruimte en flexibiliteit van het team maken het monumentale conferentiehotel van Kontakt der Kontinenten zo bijzonder. Er zijn maar liefst 25 zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten, waaronder een indrukwekkende kapel. Meer dan genoeg plek dus om elkaar op een veilige afstand te ontmoeten. Bovendien is er een grote bostuin waar je bijvoorbeeld in de buitenlucht kunt vergaderen en inspiratie kunt opdoen. Duurt je meeting toch langer dan gedacht? Met het gloednieuwe restaurant KonneKt en 130 stijlvolle hotelkamers hoef je het voormalige missiehuis van Kontakt der Kontinenten niet te verlaten. Rust en comfort dus, allemaal onder één dak!

Lees meer over deze venue

GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL, DEN BOSCH

Het prachtige historische pand van Golden Tulip Hotel Central straalt je tegemoet in het centrum van Den Bosch. Binnen vind je een eigentijdse stijlvolle inrichting en zeeën van ruimte om elkaar veilig te kunnen ontmoeten. Er zijn twaalf multifunctionele zalen, 125 hotelkamers die je ook kunt boeken als werkplek en een fantastische 14e-eeuwse gewelvenkelder. Eten kan bij Brasserie Cé, private dining De Leeuwenborgh of de gezellige bar. Een bijzonder hoogtepunt is het penthouse met privédakterras en panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Kom tot rust tijdens een meerdaagse meeting in dit bijzondere hotel dat gespecialiseerd is in Brabantse gezelligheid.

Lees meer over deze venue

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.