Discover the finest spaces
Delen

World Forum The Hague ontwikkelde vitaal foodconcept voor optimale congresbeleving

Congressen zijn over het algemeen inspirerend, maar helaas valt dat van het buffet dat hierbij geserveerd wordt vaak niet te zeggen. Ongezonde happen met als gevolg vaak een gigantische dip in energie na lunch of diner. Het foodconcept ‘Vitaliteit tijdens congressen’ dat tijdens R.evolution of events in World Forum The Hague werd geïntroduceerd, moet daar verandering in brengen.

De juiste voeding is van essentieel belang om de concentratie en aandacht ook na een maaltijd te behouden. Daarbij stelt het de congresgast in de gelegenheid om een gezonde levensstijl ook voort te zetten tijdens een congres. ‘Vitaliteit tijdens congressen’ werd samengesteld door drs. Richard de Leth, oprichter van OERsterk, in samenwerking met het World Forum en Maître Frederic. Dankzij de speciale vitale menu’s kan de gast zo energiek mogelijk congressen beleven.

Gezonde leefstijl centraal

Het doel van het concept is om vitaliteit een belangrijk onderdeel te maken van congressen. Dit concept stelt een gezonde leefstijl centraal. Tijdens de samenwerking was World Forum als congreslocatie een belangrijke testcase. Het onderzoek pakte positief uit en daarom gaan ze door met het faciliteren van ‘Vitaliteit tijdens congressen’, ook voor eigen medewerkers. Kirsten Vosmer, Commercieel Manager bij World Forum The Hague: “Healthy food creates happy people. Gezond en bewust eten geeft meer energie gedurende de hele dag. Zowel bij congresgasten als bij onze eigen mensen. Blije en vitale mensen, daar gaan wij voor.”

Bewegen tijdens congres

Bij het nieuwe vitaliteitsconcept is er naast voeding, ook gekeken naar beweging, ontspanning en mindset. Daarom faciliteert World Forum de mogelijkheid om ook tijdens een congres deel te nemen aan een run door het park, yogalessen te volgen of deel te nemen aan een wandeling voor of na de lunch. World Forum heeft in samenwerking met Club Mondain hiervoor een activiteitenprogramma opgezet, ook dit maakt deel uit van het nieuwe vitaliteitsconcept.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.