Discover the finest spaces
Delen

7 Toffe congreslocaties met veel ruimte voor subsessies

Het lijkt makkelijker dan het is: een leuke, inspirerende locatie vinden voor je congres. Online is het vaak onduidelijk hoe een locatie precies in elkaar zit en of er – naast een grote zaal voor de plenaire bijeenkomst – ook voldoende ruimten zijn voor subsessies. De locatie moet ook weer niet zó groot zijn dat je gasten er verdwalen. Wij bezochten daarom zeven toffe congreslocaties met veel ruimte voor subsessies!

WORLD FORUM THE HAGUE

World Forum The Hague is dé full-service congreslocatie in Den Haag. Met het grootste auditorium van Nederland, 35 breakout-ruimten en 12.000m2 aan exporuimte kun je hier tot 5.000 bezoekers in één locatie ontvangen. Toch voelt World Forum altijd compact en persoonlijk. Het Atrium is het middelpunt van het gebouw dat alle vergaderruimten verbindt, en ieder event een geweldige flow geeft. World Forum is niet alleen expert in Safety & Security en vitaliteit, maar ook in gastvrijheid. Het geeft een ambiance waar de nationale- en internationale bezoeker zich welkom voelt. Niet voor niets heeft World Forum als slogan: ‘Hosting the World’!

MIDDEN NEDERLAND HALLEN – BARNEVELD

Een gloednieuw, energieneutraal evenementencomplex waar je elk soort bedrijfsevent kunt houden: dat zijn de Midden Nederland Hallen in Barneveld. In het auditorium creëer je met een podium, grote schermen en ledverlichting in no-time een inspirerende congressetting (tot 2500 zitplaatsen). De expohal is perfect voor bijvoorbeeld een beurs, waarbij je jouw gasten verrast met stands in opblaasbare mini-domes. De 20 ontmoetingsruimten zijn al sfeervol gestyled voor je subsessies, waardoor je met een paar kleine aanpassingen precies de sfeer neerzet die past bij jouw merk en evenement. Een turn-key locatie dus, maar wel met de vrijheid en flexibiliteit die je zoekt!

HOTEL RESTAURANT OUD LONDON – ZEIST

In de bossen van Zeist staat een locatie die al 200 jaar bekend is om haar gastvrijheid: Hotel Restaurant Oud London! In deze locatie geniet je van een uitstekende culinaire verzorging en een professionele organisatie die je volledig kan ontzorgen bij jouw events. Bovendien is hier alle ruimte om een groot event neer te zetten. De locatie beschikt over maar liefst 22 zalen (waarvan 15 subruimten) met mogelijkheden tot 450 personen en unieke vergaderruimten, zoals de Dug-Out. De rijke historie is voelbaar, terwijl de locatie voortdurend met de tijd meegaat en beschikt over alle moderne gemakken en comfort.

GOOILAND – HILVERSUM

De vernieuwingen in Gooiland zijn sinds kort compleet! Dit moderne rijksmonument in Hilversum is smaakvol én duurzaam vernieuwd, wat de locatie een Gouden Green Key-certificaat opleverde. Het oorspronkelijke jaren dertig-ontwerp is teruggebracht en samen met het fraaie retro interieur en subtiele verwijzingen naar de ligging in de mediastad, maakt het Gooiland tot een unieke locatie. Er zijn in totaal 17 verschillende ruimten (15 subruimten), variërend van theater tot private club, tot een glazen bak die boven alle ruimten ‘hangt’. Met zoveel lichte en authentieke ruimten is Gooiland ideaal voor congressen, beurzen en bedrijfsfeesten van 100 tot 1.500 personen!

JOHAN CRUIJFF ARENA – AMSTERDAM

Iedereen is bekend met het grootste voetbalstadion van Nederland: De Johan Cruijff ArenA. Maar wist je dat het stadion ook de één-na-grootste congreslocatie van Amsterdam is? Het gebouw telt maar liefst 21 zalen en ruim 7.500 m2 hospitality ruimte. Hierdoor heb je naast diverse plenaire ruimten ook voldoende ruimte voor subsessies. De Johan Cruijff ArenA scoort goed op bereikbaarheid, parkeergelegenheid én technische mogelijkheden. Denk hierbij aan het narrowcasting- en ledverlichtingsysteem waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen merk of event optimaal te branden. En met vernieuwde zalen als Glasgow ’72 Lounge blijft de locatie vernieuwend als zakelijke evenementenlocatie!

CORPUS CONGRESS CENTRE – OEGSTGEEST

Het CORPUS Congress Centre is een van de meest opvallende locaties in de regio Den Haag. Bij het grote publiek is deze locatie bekend van de ‘reis door de mens’, die je het lichaam van binnen laat zien en zo stimuleert om een gezonde levensstijl te omarmen. Maar het complex herbergt ook een prachtig congrescentrum, met een conferentiezaal voor maximaal 540 deelnemers. Door middel van schuifwanden kunnen breakout-zalen worden gecreëerd en extra ruimtes zijn ook beschikbaar in het naastgelegen Hilton Garden Inn Hotel. Het hele gebouw, met ruimte voor subsessies op alle verdiepingen, is op aanvraag ook exclusief te huur!

MINDCENTER – VIANEN

Wie zoekt naar een creatieve locatie met veel subruimten en een niet-alledaagse setting, moet zeker een kijkje nemen bij MindCenter in Vianen! De locatie is slim ingericht: met een sfeervol centraal ontmoetingsplein en daaromheen een grote interactieve plenaire zaal, twee trainingszalen en zeven subruimten kun je gemakkelijk combinaties maken. Groepen tot 150 personen verdeel je vanuit het centrale plein in enkele minuten over de zeven subruimten. Iedere ruimte heeft een verrassend thema: creatieve strandstoelen, een old-school klaslokaal, zelfs een echt haardvuur. Het formaat en de inrichting geeft elke ruimte een heel eigen beleving. Are you ready to open your mind?

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke en inspirerende congreslocaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.