Discover the finest spaces
Delen

Bijzondere expositie over 50 jaar World Forum langs Haagse Hofvijver

De bekende evenementenlocatie World Forum The Hague bestaat dit jaar vijftig jaar. Dat wordt groots gevierd met het kennis- en inspiratie event ‘R.evolution of events’ voor de evenementenbranche op 14 maart. Maar middenin het centrum van Den Haag, langs de Lange Vijverberg naast het Binnenhof, is ook sinds 21 februari de expositie ‘Elke m2 een emotie’ over World Forum te bekijken. Een bijzonder inkijkje in vijftig jaar events bij de Haagse toplocatie.

In de expositie wordt het verhaal verteld van tien bezoekers van World Forum. Het verhaal van Chander Soerdien bijvoorbeeld, die een gesprek had met Barack Obama in de toiletten van World Forum. Zo loop je langzaam langs de tien borden met portretten en herinneringen die langs de Hofvijver staan. De Haagse burgemeester Pauline Krikke, die de tentoonstelling opende: “Deze expositie is een ode aan al die mensen die voor én achter de schermen van World Forum werken.”

World Forum The Hague

World Forum The Hague

De expositie ‘Elke m2 een emotie’ over vijftig jaar World Forum The Hague is nog tot 13 maart te zien aan de Lange Vijverberg. Daarna verhuist de tentoonstelling naar het World Forum zelf tot en met 16 maart. “Tegenwoordig willen we allemaal bereiken dat er emotie loskomt tijdens een event. Want die emotie is wat je bezoeker zich het langst herinnert. Dáár zijn wij naar op zoek gegaan in de verhalen en anekdotes die mensen instuurden over World Forum”, legde General Manager Michiel Middendorf al eerder uit aan GreaterVenues.

De tentoonstelling vormt een mooi decor tijdens ‘R.evolution of events’ voor creatievelingen, eventprofessionals en organisaties op 14 maart. Dan wordt de vijftigste verjaardag van World Forum echt gevierd en wordt er samen gekeken naar hoe de eventindustrie is veranderd. Er zijn tientallen sprekers over de thema’s event design, marketing, trends en creativiteit en er is live entertainment.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.