Discover the finest spaces
Delen

Verrassende dinerlocatie in Amsterdam: Mayer Manor

Dineren, lunchen, borrelen: in Mayer Manor kan het allemaal. Het voormalige klooster aan de Nes 116 is een verborgen pareltje, verstopt tussen de drukke winkelstraten en de grachten van Amsterdam. Strijk na een lange werkdag neer bij de nieuwste locatie van conceptcateraar De Artiesten voor een luxueus diner of borrel.

Hoewel De Artiesten niet te veel willen onthullen over events in deze verborgen parel, zien de foto’s er veelbelovend uit. De Artiesten werkten al op bijzondere locaties in Amsterdam zoals onder meer The Royal Ballroom, Cristofori, de Vondelkerk en het TOBACCO Theater.

Mayer Manor

Nadat het pand ooit diende als een woning voor monniken, nam een van de grootste tabakshandelaren van Amsterdam, Nico Mayer, intrek in het herenhuis aan de Nes. Vandaag de dag is Mayer Manor omgetoverd tot een luxueus verblijf, geheel in Victoriaanse stijl. Vergaap je aan de marmeren tafel, de houten haarden, de hoge plafonds en de koperen baden.

Het herenhuis bestaat uit vier verdiepingen met elf kamers, waarvan het interieur een knipoog is naar het Art Deco verleden van de locatie. Dankzij de diverse kamers is Mayer Manor een locatie waar je zowel met grote groepen van 120 personen, als met een klein gezelschap van slechts vijftien man terecht kunt. Naast borrels, lunches en diners is het herenhuis een uitstekende locatie voor vergaderingen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.