Discover the finest spaces
Delen

Rooftop Restaurant Groovy Tables is deze zomer terug!

Het was in 2018 hét zomerevent in Amsterdam waar iedereen het over had: Groovy Tables. Het dak van evenementenlocatie Hoogtij in Amsterdam-Noord was één zomer lang een hotspot met fantastisch eten, verrassend entertainment en groovy sounds tot diep in de nacht. Wie het event vorig jaar heeft gemist, of het gewoon nóg een keer wil meemaken, heeft geluk: Groovy Tables is terug!

Creatief cateraar de Artiesten bouwt 17 zomeravonden lang een waar culinair feestje, in samenwerking met Restaurant Daalder & Gin Mare. De setting is minstens zo spectaculair als vorig jaar: op het coolste terras van Amsterdam, op het dak van Hoogtij in Amsterdam Noord, zit je heerlijk te genieten van de zonsondergang, een geweldig 6-gangendiner en lekkere drankjes, inclusief zwoele live beats en sfeervolle acts.

Exclusief voor jouw groep

Groovy Tables is een echte geheimtip voor partijen die een volledig verzorgde avond willen boeken met een groep. Je kunt er terecht voor één tafel, maar ook als je de gehele locatie – geschikt voor 120 personen – voor jouw groep exclusief wilt hebben. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want zoals dat hoort bij een pop-up concept is het event beperkt beschikbaar. In de maand juni kun je hier vier avonden terecht, in juli vijf avonden en in augustus acht keer. In de maand juli is er een extra speciale experience: vijf avonden wordt een speciaal mediterraan geïnspireerd vijfgangendiner door Chef Dennis Huwaë van Restaurant Daalder gecombineerd met cocktail pairing by Gin Mare. Een combinatie die je in verre vakantieoorden doet wanen!

Een onvergetelijke avond is gegarandeerd dankzij organisator De Artiesten, bekend van bijzondere diner events op unieke locaties als De Boshut, Cristofori en Mayer Manor. Voor de culinaire invulling werken De Artiesten samen met Restaurant Daalder. De twee partijen werken regelmatig succesvol samen. Sinds kort zitten beide partijen ook samen in evenementenlocatie Het Sieraad in Amsterdam West.

Groovy Tables in 2019:

Juni: 6, 7, 8 & 22

Juli: 4, 6, 18, 19 & 20

Augustus: 1, 2, 3, 15, 16, 17, 29 & 30

Reserveren?

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.