Discover the finest spaces
Delen

Pop-up hit Groovy Tables nu ook te boeken als compleet event concept

Al twee zomers op rij is het dé culinaire hit in Amsterdam: het pop-up rooftop garden restaurant Groovy Tables. Creatief cateraar De Artiesten en Restaurant Daalder zetten samen 17 zomeravonden lang een waanzinnige dinerbeleving neer op het bijzondere dakterras evenementenlocatie HoogtIJ in Amsterdam Noord. Wie een van de gewilde tafels op deze avonden kan bemachtigen, verzekert zich van een avond met fantastisch eten, verrassend entertainment en groovy sounds tot diep in de nacht. En het beste nieuws is dat De Artiesten dit succesvolle idee nu ook in de markt zet als volledig event concept!

Dé manier om een blijvende indruk achter te laten met een event – en voor een avondje uit geldt dat net zo goed – is door verwachtingen te overtreffen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De Artiesten en Restaurant Daalder zijn er bijzonder goed in geslaagd om een event neer te zetten waarbij je van de ene verrassing in de andere terecht komt. Telkens wanneer je verwacht dat het nu wel een keer klaar zal zijn met de verrassingen, komen ze weer met een nieuwe twist. Het begint al met de keuze voor de locatie zelf.

Evenementenlocatie HoogtIJ

HoogtIJ is zo’n evenementenlocatie waarvan je op het eerste gezicht misschien weinig verwachtingen hebt, maar waarvan je weggaat met het gevoel van verliefdheid. Op het eerste oog is dit een gewoon dertien-in-een-dozijn kantoorpand op een bedrijventerrein in Amsterdam Noord. Zodra je de trap oploopt, zie je dat hier iets bijzonders gaande is. HoogtIJ is ruim, licht en open. Voor je het beseft sta je buiten op een prachtig groen dakterras vanwaar je uitkijkt over de wijde omgeving. Aan de ene kant de hoge bomen van het Vliegenbos, aan de andere kant de bedrijventerreinen, het water van het IJ en Amsterdam centrum.

Toch zal je niet veel tijd besteden aan het uitzicht, want bij HoogtIJ zelf is meer dan genoeg te zien. Op het dakterras staat een grote glazen kas die dient als multifunctionele evenementenruimte voor vergaderingen, workshops of private dining; er staat een opvallende oranje watertoren die je kan beklimmen voor een geweldig uitzicht over Amsterdam en waar tijdens Groovy Tables een lekker welkomstdrankje wordt geschonken; er is een met tentdoek overdekte binnenplaats die is ingericht als een theater, waar in de loop van de avond een intiem ‘huiskamerconcert’ wordt gegeven.

Sfeervol entertainment

Je zult merken dat je bij HoogtIJ voortdurend iets nieuws ontdekt. Al hoef je tijdens Groovy Tables eigenlijk niet eens van je tafel op te staan om een leuke avond te hebben. Tijdens de avond geniet je voortdurend van de tong- en oogstrelende gerechten door Chef Dennis Huwaë van Restaurant Daalder, die vergezeld van een enthousiaste uitleg en bijpassende wijnen op tafel komen. En hoe ze het telkens voor elkaar krijgen is een raadsel, maar steeds gebeurt er wel iets onverwachts; een muzikaal optreden, een leuk gesprek, een leuk compliment door de Meisjes van het Compliment ; live jazzy optredens en onverwachte acts die zorgen dat je de hele avond met een glimlach op je gezicht zit te genieten.

Het volledige concept inclusief DJ van Groovy Tables is te boeken bij De Artiesten zodat je deze beleving met alleen jouw groep kan gaan ervaren. En uiteraard is het ook mogelijk om een compleet extra op maat gemaakt programma samen te stellen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.