Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase: feesten op het water tijdens 15-jarig jubileum Oceandiva

Tijdens een evenement zie je pas echt goed wat de mogelijkheden van een locatie. In de rubriek showcase delen locaties foto’s van hun mooiste events. Dit keer is dit Oceandiva dat onlangs zijn vijftienjarig jubileum vierde op de twee varende evenementenlocaties van het bedrijf. Er werden herinneringen opgehaald, lekker gegeten en Xander de Buisonjé trad op. 

Edwin Petersen, eigenaar van Oceandiva, startte in 2003 met zijn eerste schip The Original. Een cruiseschip van 133 meter uit Duitsland werd op een scheepswerf in Harlingen omgebouwd tot evenementenlocatie. Het bedrijf organiseerde zelf feesten, maar richtte zich ook op de zakelijke markt. Na een tijdje kwam de focus puur op zakelijke evenementen te liggen en kwam er in 2008 een tweede schip bij: The Futura. Inmiddels is Oceandiva actief in Nederland, België en Duitsland en komt er binnenkort nog een schip bij: deze keer in Londen.

Oceandiva

Het vijftienjarig jubileum, met het thema ‘Friends around the world’ startte met klanten, vrienden en partners op The Futura. Iedereen werd opgehaald in het centrum van Amsterdam waarna Edwin en managing director Mandy Berding het feestje openden. Vervolgens was er een film te zien over Oceandiva in de afgelopen vijftien jaar en kwam The Futura in beweging. Tijdens een rondvaart over het IJ kregen de gasten een driegangendiner dat werd verzorgd door de vaste cateraars van het bedrijf uit Nederland, België en Duitsland.

Het tweede deel van de avond bestond uit een groots feest op het andere schip, The Original. Hier traden zanger Xander de Buisonjé en coverband The Tour op voor meer dan duizend gasten. Edwin: “Deze avond was een onwaarschijnlijke climax na vijftien jaar Oceandiva!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.