OceanDIVA Nederland

Breng je boodschap in beweging

Op het water ervaart u pas echt het overweldigende gevoel van vrijheid en ruimte. Tel daar 3.750 vierkante meters aan multifunctionele ruimtes bij op en u leert vanzelf uw grenzen verleggen. De twee bijzondere schepen van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, wat het varen met 75 tot 1.500 personen niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maakt. Breng uw boodschap in beweging en laat uw gedachten varen tijdens spectaculaire roadshows, personeelsfeesten, inspirerende congressen, (pers)conferenties, exclusieve diners of trendy (after) party’s: op de OCEANDIVA ORIGINAL en FUTURA creëert u uw eigen beleving. Merkbekendheid genereren en een boodschap overbrengen? De schepen van OCEANDIVA zijn imposante verschijningen waar niemand omheen kan, waardoor ze eveneens uitermate geschikt zijn als onderdeel van merkcampagnes.

Bereikbaar en mobiel

Dat bereikbaarheid en mobiliteit bij OCEANDIVA hoog in het vaandel staan, bewijzen ook de 1001  ligplaatsen langs de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren waar de schepen kunnen aanmeren. Hierdoor brengt OCEANDIVA mensen en merken bij elkaar met het water als verbindende factor. Een nieuw product presenteren aan alle medewerkers over meerdere vestigingen is hierdoor niet alleen binnen (hand) bereik, de eenmalige investering in op- en afbouw is ook nog eens uitermate duurzaam en no-show verlagend.

ORIGINAL

Een stoer, eigentijds en indrukwekkend schip van maar liefst 2.500 vierkante meter voor evenementen van 200 tot 1.500 personen. Over drie verdiepingen, die allen met elkaar verbonden zijn, beschikt de OCEANDIVA ORIGINAL over veel ruimte en mogelijkheden. Het balkon kijkt uit op de centrale ruimte: het vijf meter hoge hart van de ORIGINAL, het bruisende hart dat ongekende ruimte biedt voor een evenement. Auto’s, en andere hoge objecten, worden moeiteloos binnen getakeld. Het led-verlichte meubilair geeft de robuuste uitstraling een extra dimensie. Met nog eens drie subruimtes en een buitendek zijn de mogelijkheden eindeloos.

FUTURA

Vanuit de stijlvolle en moderne inrichting van de OCEANDIVA FUTURA kan het niemand ontgaan dat ze zich op het water begeven. Volledig omringd door raampartijen, heeft u vanaf elke locatie op het schip een fantastisch uitzicht. De drie afzonderlijke ruimtes, met een totaaloppervlakte van 1.250 vierkante meter, geven de juiste allure aan zakelijke en informele bijeenkomsten van 75 tot 600 gasten. Allen voorzien van designmeubilair, flatscreens, ledverlichting en volledig uitgeruste licht-en geluidssystemen.

Internationaal

Al sinds 2004 is OCEANDIVA een varend begrip onder de evenementenlocaties. Het begon allemaal met één schip, de OCEANDIVA ORIGINAL, dat al kort na haar tewaterlating in Amsterdam ook de Belgische markt bediende. In 2008 werd de vloot uitgebreid met de OCEANDIVA FUTURA, waarmee de internationalisatie een nieuwe impuls kreeg en ook de Duitse markt betreden werd. Naast de uitbreiding van de vloot en de internationalisatie is OCEANDIVA de enige aanbieder van varende evenementenlocaties met een expliciete merkstrategie door middel van branding. De kwaliteit van de twee merkproposities (OCEANDIVA ORIGINAL EN OCEANDIVA FUTURA) zit besloten in de schepen, de hoogwaardige uitrusting en aankleding, maar wordt uiteindelijk door de mensen zelf ‘gemaakt’. Een team van enthousiaste en gedreven mensen met creatieve ideeën creëert een individuele en duurzame locatie voor succesvolle live- communicatie en helpt om evenementendoelstellingen te realiseren.

Contactinformation Germany and Belgium
OCEANDIVA Deutschland GmbH
Stadttor 1, 40219 Düsseldorf
0049 211 4371970
info@oceandiva.de
www.oceandiva.de 

OCEANDIVA België
TT Vasumweg 156 A (Amsterdam, Nederland)
0031 (0)20 622 77 66
info@oceandiva.be
www.oceandiva.be