Discover the finest spaces
Delen

Schip van OCEANDIVA sluit succesvolle event-zomer af met varende showroom

Drie maanden, zo lang duurde de succesvolle winter-roadshow van Edelman. De importeur op het gebied van woonaccessoires koos begin 2021 voor de OCEANDIVA. Waarna het schip van top tot teen ingericht werd met kersbomen, kerstverlichting en decoratieartikelen. Daarna werd OCEANDIVA Original ingericht door Edelman’s zomercollectie, Spring Summer Garden 2022, waarmee de varende zomer-roadshow een feit was. Na de succesvolle periode meerde het schip voor het eerst aan in Frankrijk, op de nieuwe ligplaats in Straatsburg.

OCEANDIVA is trots op het event, waarbij de mobiliteit van de schepen op geniale wijze werd ingezet. Het team geeft aan dat het een flinke uitdaging was om in tijden van Covid om te denken. Toch lukte het Edelman om aan boord van OCEANDIVA Original een showroom van ongeveer 7.000 m² in te richten en te presenteren. Met deze verlenging brengen ze hun showroom tot aan de voordeur van hun klanten. OCEANDIVA laat weten dat gasten het ontzettend handig en onvergetelijk vinden om aan boord van het evenementenschip hun inkopen te doen.

Nieuwe ligplaats en bestemming voor OCEANDIVA in Frankrijk

Het team is dankbaar om dit event weer te hebben mogen hosten. “Dat Edelman ons opnieuw de kans heeft gegeven om hun varende zomer-roadshow te verzorgen, zien wij als een teken van groot vertelt,” geeft Mandy Berding, general manager bij OCEANDIVA, aan. “Daarnaast worden zelfs wij telkens weer verrast door de multi-inzetbaarheid van onze schepen voor eindeloze doeleinden, zoals nu als varende winkel en showroom, helemaal tot over de Franse grens!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.